Actieve herfstvakantie voor kids

Nieuwsbericht - 4 oktober 2021

In de herfstvakantie worden er verschillende sportieve en culturele activiteiten georganiseerd voor kinderen in de gemeente Leidschendam-Voorburg. Zo kunnen ze o.a. meedoen aan Yoga for Kids, de Cultuur-In, de Sport-In en de Trashurehunt of gaan Overleven in de duinen. Van 18 t/m 22 oktober vinden de bezigheden plaats op diverse buiten en binnen locaties in de omgeving, waaronder  Meijendel, Playground Corbulopark, de Maerten vd Veldeschool, Sporthal De Fluit en SenW. De activiteiten zijn geschikt voor kinderen van 2 t/m 12 jaar.

Sport en Welzijn biedt samen met GoedBezig! een allround aanbod aan sportieve, creatieve en culturele activiteiten aan om kinderen een leuke en actieve vakantie te bezorgen. Om mee te doen kunnen kinderen online worden aangemeld voor de activiteiten via: www.senw-lv.nl. Eventuele inhoudelijke vragen kunnen per mail gesteld worden via .

Wil jij weten wat voor leuke sportieve en culturele activiteiten er gedurende het jaar georganiseerd worden? Check dan de vernieuwde website van de Sport en Cultuurkaart www.sportencultuurkaart.net

De herfstvakantie events worden mede mogelijk gemaakt door Goed Bezig! en het Van Ravensteynfonds. Er zijn veiligheids- en hygiëneregels beschreven zodat iedereen een gezellige en gezonde zomervakantie activiteit kan beleven.