Albert Heijn XL tekent samenwerkingsovereenkomst met Goed Bezig!

Nieuwsbericht - 20 november 2023

Op maandag 20 november tekende Raymond Albers, Manager Albert Heijn XL Leidschendam de samenwerkingsovereenkomst met Goed Bezig!. Wethouder Astrid van Eekelen tekende de overeenkomst namens de gemeente. Goed Bezig! was aanwezig vanuit JOGG, de lokale aanpak om gezondere keuzes te stimuleren.

“Goed Bezig! en de gemeente zijn heel blij dat de Albert Heijn XL meedoet als partner. Samen zijn we sterker in het ontwikkelen van een gezonde omgeving voor een gezonde jeugd. We zetten ons samen in om zoveel mogelijk jonge inwoners in Leidschendam-Voorburg op gezond gewicht te brengen en houden,” aldus Miriam Blom, van Goed Bezig! en JOGG-regisseur.

Wethouder Astrid van Eekelen (Sport): “Ik ben heel blij dat we samen met Albert Heijn XL Leidschendam aan de slag gaan voor een gezonde jeugd in onze gemeente. Albert Heijn XL zorgt ervoor dat de jeugd tijdens sportactiviteiten van Stichting Sport en Welzijn en andere maatschappelijke organisaties groente en fruit als lekker én gezond tussendoortje krijgen. Daarmee laten we zien dat de gezonde keuze ook de normale keuze voor alle kinderen is.”

De supermarkt biedt ook actieve ondersteuning tijdens activiteiten waaronder rondleidingen, de inzet van expertise en kennis en andere kinderactiviteiten, die bijvoorbeeld te maken hebben koken en de Smoothiefiets. AH XL zet zich in voor de gezonde omgeving voor zijn medewerkers.