Brede School en Wijk

SenW is actief in zes wijken in Leidschendam-Voorburg. In deze wijken organiseren we het hele jaar door activiteiten. Dit doen wij na schooltijd voor alle kinderen die op één van de negen Brede Scholen zitten en/of woonachtig zijn in de zes wijken.

Brede School

In de Brede School Leidschendam-Voorburg ontdekken en ontwikkelen kinderen hun talenten. Dit doen ze door met buurtgenootjes en vriendjes te sporten en creatieve lessen te volgen. De kinderen kunnen deelnemen aan naschoolse activiteiten op het gebied van natuur, nieuwe media, muziek, sport, beweging, kunst, cultuur en 21st century skills. Leuk, gezellig en gezond!

SenW is samen met de Buurtcoaches actief in zes wijken in Leidschendam-Voorburg. Elke wijk organiseert zijn eigen activiteiten. De activiteiten zijn bestemd voor kinderen die in één bepaalde wijk wonen of op een school zitten. Benieuwd naar welke activiteiten in jouw wijk georganiseerd worden? Klik dan hier voor een overzicht en om je aan te melden voor een activiteit. 

Buurtcoaches

Onze buurtcoaches zijn het gezicht en aanspreekpunt in hun wijk. De buurtcoach organiseert activiteiten voor kinderen samen met buurtbewoners en samenwerkingspartners.

Brede Schoolprojecten

Naast de wijkactiviteiten organiseert de Brede School met regelmaat ook andere activiteiten. Dit zijn verschillende projecten die één keer of meerdere keren per jaar georganiseerd worden voor verschillende doelgroepen.

Partners Brede School

De Buurtcoaches van SenW verzorgen het naschoolse programma van de Brede School. Hiervoor werkt SenW nauw samen met basisscholen, kinderopvang, welzijnsorganisaties, sportverenigingen en lokale kunst- en cultuuraanbieders. Deze samenwerking moet leiden tot het vergroten van de ontwikkelingskansen van kinderen in wijken die meer begeleiding nodig hebben.

Nieuwsbrief Brede School

Wil je op de hoogte blijven van de Brede School activiteiten? Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.

* Verplicht

Buurtcoaches

Buurtcoaches zijn spil en aanspreekpunt in hun wijk. De buurtcoach organiseert activiteiten voor jong en oud voor en liefst ook samen met buurtbewoners en samenwerkingspartners. Wij stellen ze hier aan je voor.

Agenda Brede School en Wijk

Geen evenementen gevonden!