Onze buurtcoaches

Buurtcoaches zijn spil en aanspreekpunt in hun wijk. De buurtcoach organiseert activiteiten voor jong en oud voor en liefst ook samen met buurtbewoners en samenwerkingspartners. Wij stellen ze hier aan je voor.

Martijn de Zoete - Brede School en buurtcoach coördinator


06 – 143 274 36

Ik ben Martijn de Zoete, ik coördineer de buurtcoaches. Na het behalen van mijn diploma Sport en Bewegen werk ik sinds april 2016 bij SenW Leidschendam-Voorburg. Naast mijn werk ben ik veel bezig met voetbal en ben ik hoofdtrainer FC Zoetermeer.

Het motiveert me enorm om de ontwikkeling van jongens en meisjes te zien en te volgen, zowel op het gebied van sport als cultuur.


Volg Martijn

op  Instagram

Tessa van der Linden - Buurtcoach Voorburg-Noord


06 – 142 433 72

Ik ben Tessa van der Linden. Na het behalen van mijn diploma Sportkunde ben ik sinds 2021 werkzaam bij Sport en Welzijn. Als Buurtsportcoach van Voorburg Noord zet ik mij in om kinderen kennis te laten maken met sport en cultuur, dit doe ik samen met samenwerkingspartners. Het geeft mij energie om te zien dat ons werk een bijdrage levert aan de ontwikkeling van de kinderen in de wijk!

Mocht je vragen hebben, neem gerust contact met me op. Tot snel in Voorburg Noord.


Volg Tessa

op  Instagram

Remco Stolze - Buurtcoach De Heuvel


06 – 348 800 12

Binnen het team van Buurtcoaches richt ik mijn energie op de wijk De Heuvel. Mijn doelstelling is om de jeugd en buurtbewoners in beweging te krijgen met sport en kennis te laten maken met de brede verscheidenheid van cultuur en creatie. Vanuit mijn opleiding Sportmanagement (SPM) ben ik met allerlei sporten, sportculturen en sportontwikkelingen in aanraking gekomen. Ik vind het belangrijk dat de jeugd een goede basis heeft van motorische eigenschappen, zodat zij later zowel fysiek als mentaal sterk in hun schoenen staan. Door dit werk kan ik hierbij mijn steentje bijdragen en deze ontwikkeling op de voet volgen. Heeft u een leuk idee of helpt u graag mee aan mijn doelstelling, ik kom graag met u in contact. Samen staan we voor een sportief en sociaal Leidschendam-Voorburg.


Volg Remco

op  Instagram

Bente de Haan - Buurtcoach Leidschendam Zuid en Centrum

 
06 – 524 202 89

Mijn naam is Bente. Ik ben de nieuwe buurtcoach van Leidschendam Zuid en centrum. Ik wil mijn mijn passie voor sporten en bewegen overbrengen met de leuke activiteiten die ik ga organiseren in de buurt. Ik hoop kinderen net zo enthousiast als ik te maken en echt het plezier maken met andere kinderen te laten beleven. De scholen waarop ik vooral actief ben zijn ‘de Zonnewijzer’ en de ‘IKC MMIXX’.


Volg Bente
op  Instagram

Kevin Blommestijn - Buurtcoach Prinsenhof

 
06 – 348 820 34

Ik ben Kevin Blommestijn en Buurtcoach in de wijk Prinsenhof. Na het behalen van mijn diploma Sport en Bewegen niveau 4 werk ik al jarenlang met kinderen. Als buurtcoach vind ik het belangrijk dat kinderen in en rondom de wijk kunnen sporten en spelen. Dit kan zijn bij een vereniging of in de wijk zelf. Ook een stukje cultuur en knutselen vind ik belangrijk voor de ontwikkeling van het kind. Ik hoop dan ook zoveel mogelijk activiteiten te kunnen doen met al de kinderen en ouders in de wijk. Tot snel in Prinsenhof.


Volg Kevin
op  Instagram

Sven Koppenol - Buurtcoach Bovenveen en Stompwijk


06 – 348 800 27

Ik ben Sven Koppenol en buurtcoach van Bovenveen en sinds 1 Juli ook van Stompwijk. Ik heb eerst als stagiair gewerkt voor SenW en ben nu officieel in dienst. Ik vind het heel leerzaam om kinderen te zien ontwikkelen op sociaal en motorisch vlak. Ze zijn een bron van inspiratie, hun ontwikkeling geeft mij energie en kracht in mijn werk. Ik ben blij dat ik ze kan en mag helpen, samen met mijn collega buurtcoaches en samenwerkingpartners. Het is gaaf om ontwikkeling in de wijk te stimuleren. Ik ben ook Jeugdtrainer bij Forum Sport (J012-1) en ik speel zelf in het eerste team bij deze club. Heb je vragen of wil je contact maken, stuur mij een berichtje!


Volg
Sven
op  Instagram

Agenda Brede School en Wijk

Geen evenementen gevonden!