Onze buurtcoaches

Buurtcoaches zijn spil en aanspreekpunt in hun wijk. De buurtcoach organiseert activiteiten voor jong en oud voor en liefst ook samen met buurtbewoners en samenwerkingspartners. Wij stellen ze hier aan je voor.

Marko Leeman - Buurtcoach Bovenveen


06 – 348 800 27

Met veel passie en plezier werk ik als buurtcoach in de wijk Bovenveen. Wat ik wil? Een harmonieuze en positieve vibe in de wijk en verbindingen tussen wijkbewoners en organisaties stimuleren. Ik ben trots op SenW. Ik werk in een topteam met fijne collega’s waarop ik kan bouwen.

Samen met onze samenwerkingspartners werken we er hard aan om Leidschendam-Voorburg te laten uitgroeien tot dé sportgemeente van Nederland. Ik kijk ernaar uit om u te ontmoeten!

Volg buurtcoach Marko
op  Instagram

Martijn de Zoete - Voorburg-Noord


06 – 143 274 36

Ik ben Martijn de Zoete, buurtcoach in Voorburg-Noord. Na het behalen van mijn diploma Sport en Bewegen werk ik sinds april 2016 bij SenW Leidschendam-Voorburg. Naast mijn werk ben ik veel bezig met voetbal en ben ik jeugdtrainer bij Forum Sport in Voorburg.

Het motiveert me enorm om de ontwikkeling van jongens en meisjes te zien en te volgen, zowel op het gebied van sport als cultuur.

Volg buurtcoach Martijn
op Instagram

Berry Heesen - Buurtcoach Leidschendam-Zuid & Centrum


06 – 524 202 89

Als buurtcoach in Leidschendam-Zuid & Centrum zet ik mij in voor een wijk waarin iedereen kan meedoen en zichzelf sportief, creatief en vooral met veel lol kan ontwikkelen in een veilige omgeving. Na mijn opleiding Culturele en Maatschappelijke Vorming (CMV) heb ik mij vooral verdiept in cultuureducatie, zowel binnen als buiten school. Mijn werkzaamheden brengen mij in nauw contact met culturele aanbieders, zoals skateboarders, breakdancers, kunstenaars, rappers en dj’s, maar ook met musea, kunstateliers en dansscholen. Kinderen helpen hun passie te vinden en die uit te bouwen is mijn grootste motivatie.


Volg buurtcoach Berry
op Instagram

Sven Grootscholten - Buurtcoach Prinsenhof & Stompwijk


06 -348 820 34

Als buurtcoach in de Prinsenhof zet ik mij in voor een wijk waarin veel verschillende mensen wonen. Dat is wat de Prinsenhof zo speciaal en bijzonder maakt. Jong en oud mogen meedoen en kunnen zichzelf sportief en sociaal (verder) ontwikkelen. Na mijn opleidingen Sport en Bewegen (CIOS) en sportmarketing heb ik mij verdiept in verschillende sporten en het organiseren van activiteiten, zowel in Nederland als in andere landen. Door mijn werk in de Prinsenhof kom ik in contact met veel nieuwe mensen zoals leerkrachten, aanbieders, gemeente-ambtenaren en het belangrijkste: de buurtbewoners! In mijn vrije tijd sport ik veel en ik vind het leuk om mensen aan het sporten te krijgen. Daarnaast vind ik het ook leuk om op cultureel en creatief gebied aan de slag te gaan. Mocht je vragen hebben, ik sta je graag te woord en wellicht tot snel in de Prinsenhof!


Volg buurtcoach Sven
op Instagram

Remco Stolze - Buurtcoach De Heuvel


06 – 348 800 12

Binnen het team van Buurtcoaches richt ik mijn energie op de wijk De Heuvel. Mijn doelstelling is om de jeugd en buurtbewoners in beweging te krijgen met sport en kennis te laten maken met de brede verscheidenheid van cultuur en creatie. Vanuit mijn opleiding Sportmanagement (SPM) ben ik met allerlei sporten, sportculturen en sportontwikkelingen in aanraking gekomen. Ik vind het belangrijk dat de jeugd een goede basis heeft van motorische eigenschappen, zodat zij later zowel fysiek als mentaal sterk in hun schoenen staan. Door dit werk kan ik hierbij mijn steentje bijdragen en deze ontwikkeling op de voet volgen. Heeft u een leuk idee of helpt u graag mee aan mijn doelstelling, ik kom graag met u in contact. Samen staan we voor een sportief en sociaal Leidschendam-Voorburg.


Volg buurtcoach Remco
op Instagram

Agenda Brede School en Wijk

Geen evenementen gevonden!