Onze buurtcoaches

Buurtcoaches zijn spil en aanspreekpunt in hun wijk. De buurtcoach organiseert activiteiten voor jong en oud voor en liefst ook samen met buurtbewoners en samenwerkingspartners. Wij stellen ze hier aan je voor.

Martijn de Zoete - Buurtcoach Stompwijk


06 – 143 274 36

Ik ben Martijn de Zoete, buurtcoach in Stompwijk en ik ondersteun ook in de wijken Leidschendam Prinsenhof en Voorburg Bovenveen. Na het behalen van mijn diploma Sport en Bewegen werk ik sinds april 2016 bij SenW Leidschendam-Voorburg. Naast mijn werk ben ik veel bezig met voetbal en ben ik jeugdtrainer bij Forum Sport in Voorburg.

Het motiveert me enorm om de ontwikkeling van jongens en meisjes te zien en te volgen, zowel op het gebied van sport als cultuur.


Volg Martijn

op  Instagram

Tessa van der Linden - Buurtcoach Voorburg-Noord


06 – 142 433 72

Ik ben Tessa van der Linden. Na het behalen van mijn diploma Sportkunde ben ik sinds 2021 werkzaam bij Sport en Welzijn. Als Buurtsportcoach van Voorburg Noord zet ik mij in om kinderen kennis te laten maken met sport en cultuur, dit doe ik samen met samenwerkingspartners. Het geeft mij energie om te zien dat ons werk een bijdrage levert aan de ontwikkeling van de kinderen in de wijk!

Mocht je vragen hebben, neem gerust contact met me op. Tot snel in Voorburg Noord.


Volg Tessa

op  Instagram

Berry Heesen - Buurtcoach Leidschendam-Zuid & Centrum


06 – 524 202 89

Als buurtcoach in Leidschendam-Zuid & Centrum zet ik mij in voor een wijk waarin iedereen kan meedoen en zichzelf sportief, creatief en vooral met veel lol kan ontwikkelen in een veilige omgeving. Na mijn opleiding Culturele en Maatschappelijke Vorming (CMV) heb ik mij vooral verdiept in cultuureducatie, zowel binnen als buiten school. Mijn werkzaamheden brengen mij in nauw contact met culturele aanbieders, zoals skateboarders, breakdancers, kunstenaars, rappers en dj’s, maar ook met musea, kunstateliers en dansscholen. Kinderen helpen hun passie te vinden en die uit te bouwen is mijn grootste motivatie.


Volg Berry 

op  Instagram

Remco Stolze - Buurtcoach De Heuvel


06 – 348 800 12

Binnen het team van Buurtcoaches richt ik mijn energie op de wijk De Heuvel. Mijn doelstelling is om de jeugd en buurtbewoners in beweging te krijgen met sport en kennis te laten maken met de brede verscheidenheid van cultuur en creatie. Vanuit mijn opleiding Sportmanagement (SPM) ben ik met allerlei sporten, sportculturen en sportontwikkelingen in aanraking gekomen. Ik vind het belangrijk dat de jeugd een goede basis heeft van motorische eigenschappen, zodat zij later zowel fysiek als mentaal sterk in hun schoenen staan. Door dit werk kan ik hierbij mijn steentje bijdragen en deze ontwikkeling op de voet volgen. Heeft u een leuk idee of helpt u graag mee aan mijn doelstelling, ik kom graag met u in contact. Samen staan we voor een sportief en sociaal Leidschendam-Voorburg.


Volg Remco

op  Instagram

Kevin Blommestijn - Buurtcoach Prinsenhof

 

Ik ben Kevin Blommestijn en sinds 1 oktober de nieuwe Buurtcoach in de wijk Prinsenhof. Na het behalen van mijn diploma Sport en Bewegen niveau 4 werk ik al jarenlang met kinderen. Als buurtcoach vind ik het belangrijk dat kinderen in en rondom de wijk kunnen sporten en spelen. Dit kan zijn bij een vereniging of in de wijk zelf. Ook een stukje cultuur en knutselen vind ik belangrijk voor de ontwikkeling van het kind. Ik hoop dan ook zoveel mogelijk activiteiten te kunnen doen met al de kinderen en ouders in de wijk. Tot snel in Prinsenhof.


Volg Kevin
op  Instagram

Buurtcoach Bovenveen


Volg

Buurtcoach Bovenveen
op  Instagram

Agenda Brede School en Wijk

Geen evenementen gevonden!