Wijkactiviteiten

SenW is actief in zes wijken in de gemeente Leidschendam-Voorburg. Het hele jaar door is er van alles te doen op het gebied van sport, cultuur en recreatie en (inloop-)activiteiten voor jongeren.

Krajicek Playgrounds

Op de Richard Krajicek Playgrounds in Leidschendam-Voorburg kunnen buurtgenoten in een veilige omgeving met elkaar sporten (o.a. voetbal, tennis en basketbal). SenW organiseert na schooltijd en in de schoolvakanties gratis sportactiviteiten voor kinderen en jongeren op de Playgrounds.

Nationale Buitenspeeldag

Elk jaar vindt er door het hele land de Nationale Buitenspeeldag plaats. Samen met je vriendjes en vriendinnetjes buitenspelen. Dat is niet alleen ontzettend leuk, maar ook goed voor je gezondheid. SenW draagt hierin ook zijn steentje bij en stimuleert het buitenspelen.

Vakantieactiviteiten

Voor alle thuisblijvers organiseert SenW iedere vakantie leuke activiteiten. Ons aanbod vind je altijd in de speciale vakantieflyer die we uitdelen op de scholen en in de regio. Houd onze social media en website in de gaten om op de hoogte te blijven van alle activiteiten op het programma.

Agenda Brede School en Wijk

Geen evenementen gevonden!