Krajicek Playgrounds

Op de sportvelden van de Richard Krajicek Playgrounds in Leidschendam-Voorburg kunnen buurtgenoten in een veilige omgeving met elkaar sporten (o.a. voetbal, tennis en basketbal). SenW organiseert na schooltijd en in de schoolvakanties gratis sportactiviteiten voor kinderen en jongeren op de Playgrounds.

Playground Prinsenhof 

In 2016 hebben SenW, de gemeente Leidschendam-Voorburg en de Krajicek Foundation de handen ineengeslagen. We hebben de verouderde basketbal- en voetbalveldjes naast De Loopplank in Leidschendam omgetoverd tot fonkelnieuwe sportvelden: de Krajicek Playground Prinsenhof. Fonds 1818 investeerde in een nieuw basketbalveld, professionele baskets en een kleurrijke ondergrond.
Adres Playground Prinsenhof: Gravin Juliana van Stolberglaan 190 – Leidschendam (t.h.v.)

Playground Corbulopark

Na de positieve ervaringen met de Playground Prinsenhof is er in april 2018 een nieuwe Playground bijgekomen in het Corbulopark. Het park in Voorburg-Noord is gerenoveerd tot een interactief speelpark. Met de interactieve sutuwall (voetbalmuur) en dansboog van YALP (leverancier van sport- en speeltoestellen) kunnen kinderen in de buitenlucht lekker sporten en bewegen met elektronische apparatuur. Met een nieuw aangelegd voetbalveld, een half basketbalveld, een free runparcours en een fitplaats is er voor iedereen wat te doen!
Adres Playground Corbulopark: Van Lodensteijnstraat 6 – Voorburg (t.o.)

 

Scholarshippers

De Richard Krajicek Foundation beloont gemotiveerde jongeren uit de wijk middels ‘scholarships’. Scholarshippers organiseren sportactiviteiten op de Krajicek Playgrounds. In ruil voor minimaal 100 uur (vrijwillig) op de Playground ontvangen zij een studiebeurs (scholarship) van de Krajicek Foundation. SenW begeleidt de scholarshippers. Lees hier hoe je een studiebeurs kunt verdienen door scholarshipper te worden!

 

 

 

Agenda Sport en Cultuur

Geen evenementen gevonden!