Breng beweging in de wijk met de Nationale Diabetes Challenge

Nieuwsbericht - 20 januari 2021

In Leidschendam-Voorburg zetten zorg-, sport- en welzijnsprofessionals zich samen in voor een gezonde toekomst met de Nationale Diabetes Challenge. Dit is een beweegprogramma van de Bas van de Goor Foundation. Deelnemers wandelen vanaf het voorjaar 20 weken lang coronaproof samen in eigen wijk en werken onder begeleiding aan een gezonde leefstijl.

Meld je aan voor de online informatiebijeenkomst
Wil jij als zorgverlener, sportcoach, sociaal medewerker of vrijwilliger het verschil maken en starten met de Nationale Diabetes Challenge in jouw wijk? Zet de eerste stap en meld je via gratis aan voor de online informatiebijeenkomst van 2 februari van 17:30 – 19:30 uur. De Bas van de Goor Foundation vertelt je alles over de challenge, het belang van jouw inzet, welke ondersteuning je kunt verwachten en hoe er rekening wordt gehouden met de laatste coronamaatregelen. Het team kijkt er naar uit om je virtueel te ontmoeten!

Mee wandelen
Lijkt het je leuk om als deelnemer 20 weken lang mee te wandelen met de Nationale Diabetes Challenge in Leidschendam-Voorburg? Vanaf maart zijn de locaties bekend en kun je je aanmelden voor een wandelgroep bij jou in de buurt! De wekelijkse wandelingen starten in mei. Uiteraard wordt er rekening gehouden met de laatste coronamaatregelen.

Meer informatie
Kijk op www.nationalediabeteschallenge.nl voor meer informatie over de Nationale Diabetes Challenge 2021.