Buurthuis Leidschendam ook in voorjaarsvakantie vol enthousiaste jongeren!

Nieuwsbericht - 10 maart 2020

Afgelopen voorjaarsvakantie was er een hoop te doen op de Dobbelaan 4 in Leidschendam. Jongerenwerkers organiseerden een gezellig en leerzaam activiteitenprogramma voor jongeren uit Leidschendam-Voorburg. Zo maakten zij de vakantie een feestje voor iedereen!

Er was een ontspannen filmmiddag, een creatieve workshop hennakunst, een sportief pannatoernooi en een open podium vol talent! De jongeren werden educatief vermaakt met een workshop over gezonde voeding waarbij zij niet alleen over smoothies leerden maar als warming-up voor het pannatoernooi fietsten zij op de smoothiefiets van GoedBezig LV ook een vitamineboost bij elkaar. Die konden zij goed gebruiken voordat zij hun talent lieten zien.

Onze jongerenwerkers organiseren het hele jaar door activiteiten die aansluiten bij de wensen van jongeren tussen de 8 en 23 jaar in Leidschendam-Voorburg. Wil je hier de volgende keer bij zijn? Of heb je een mooi idee voor een activiteit? Onze jongerenwerkers zijn te vinden op de Dobbelaan 4 op maandag, dinsdag en donderdag van 15.00 – 17.00 uur tijdens de vrije inloop. 

Wist jij dat de jongerenwerkers ook op Instagram te vinden zijn? Je kunt ze opzoeken via @jongerenwerker_ikrame, @jongerenwerker_aothmen, @jongerenwerker_remco en @jongerenwerker_maartje.