Corona activiteiten

Sport en Welzijn wil met jou in verbinding blijven! Dit doen wij via verschillende online kanalen van SenW: YouTube, Facebook en Instagram.

YouTube 

Het YouTube kanaal van Sport en Welzijn heeft verschillende playlists:

  • Brede School: tot en met 1 juni zijn de Brede School lessen digitaal aangeboden. De online lessen zijn nog steeds toegankelijk via YouTube, maar ook via het online platform Flipgrid.
  • Sport- en cultuurkaart: de activiteiten verplaatsen zoveel mogelijk naar online, zodat je toch de leuke activiteiten die de sport- en cultuurkaart te bieden heeft kunt blijven doen.
  • SenW blijft bewegen: Iedereen blijft zoveel mogelijk thuis! Om de tijd op een leuke manier door te komen vind je hier challenges, oefeningen en diverse lessen. Zo blijft iedereen toch in beweging.

Facebook

Op onze Facebookpagina vindt je nieuwsberichten met ons huidig aanbod van allerlei verschillende activiteiten en updates vanuit de regering over het coronavirus.

Instagram 

Ook op Instagram delen wij nieuwsberichten en initiatieven die in deze tijd ontstaan. Denk hierbij aan de berichten van de Buurtcoaches, GoedbezigLV en de Jongerenwerkers. Elke week posten wij ook overzicht van de YouTube video’s die online zijn gekomen.

Je kunt verschillende accounts volgen voor meer inspiratie:
SenW
GoedBezig! 
Sport en Cultuurkaart 

Samen komen wij deze tijd door. Ons motto: “Samen sterk met iedereen!”.

Sport-App
Yes, er mag weer gesport worden! Voor kinderen die niet lid zijn van een sportvereniging heeft SenW i.s.m. de gemeente een Sport-App ontwikkeld zodat iedereen kan meedoen. Een aantal sportverenigingen stelt belangeloos een aantal van hun trainingen open voor niet-leden. Via de SenW Sport-App kunnen je je hiervoor aanmelden. Deelname is gratis. Klik op de link om het aanbod te zien en te boeken (na registratie). Let op, het aantal plaatsen is beperkt en vol is vol! Een handleiding voor de te nemen stappen vind je hier.

Jongerenwerk @ Playgrounds
Jongerenwerk organiseert sportieve activiteiten op Playground Prinsenhof. Ieder woensdag tussen 15.00 en 17.00 zijn jongeren vanaf 13 jaar welkom om onder begeleiding van een instructeur te sporten (o.a. voetbal, tennis en basketbal) met inachtneming van de 1,5 meter regel uiteraard. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Remco Stolze via +316 348 800 12.

Brede School 
We doen ons best om het programma van de Brede School weer te laten draaien. Via de link vind je alle informatie en het huidige aanbod. Aanmelden gaat via GRAS.

Buurtcoaches
De buurtcoaches zijn druk bezig met het leveren van maatwerk. Zo zijn Martijn en Marko bezig met de TSO voor hun scholen, heeft Remco iedere dinsdag en donderdag pleinsport activiteiten en proberen zij om voor de laatste schoolweken Brede School lessen te organiseren (zie hierboven).

Al het nieuws over de Corona activiteiten