Corona activiteiten

Corona activiteiten 

Sport en Welzijn wil met jou in verbinding blijven! Dit doen wij via verschillende online kanalen van SenW: YouTube, Facebook en Instagram.

Activiteiten

  • In principe zijn alle activiteiten op locatie geannuleerd tijdens de nieuwe Lockdown. 
  • Brede School: De Brede School staat on hold t/m 17 januari. Onze verwachting is dat de scholen weer vanaf 18 januari open zijn en we ons huidige programma kunnen voortzetten. 
  • Sport en Cultuurkaart: in december en januari zijn er geen activiteiten
  • Kerstvakantie: er zijn activiteiten die wel doorgaan. Je kunt deze vinden in de agenda!
  • Houd onze agenda, nieuwsberichten of de socials in de gaten voor alle actuele informatie over onze evenementen, activiteiten en bijeenkomsten.

Facebook

Op onze Facebookpagina vind je nieuwsberichten met ons huidig aanbod van allerlei verschillende activiteiten en updates vanuit de regering over het coronavirus.

Instagram

Ook op Instagram delen wij nieuwsberichten en initiatieven die in deze tijd ontstaan. Denk hierbij aan de berichten van de Buurtcoaches, GoedbezigLV en de Jongerenwerkers. 

Je kunt verschillende accounts volgen voor meer inspiratie:
SenW
GoedBezig!
Sport en Cultuurkaart

Samen komen wij deze tijd door. Ons motto: “Samen sterk met iedereen!”.

Jongerenwerk & Social Fit Work

Er zijn activiteiten die door kunnen gaan of die online doorgang vinden. Het schrijverskamp op woensdagmiddag gaat misschien een buitenactiviteit worden. Social Fit Work  is iedere dinsdag en donderdag online of met 1 op 1 personal training. De jongeren en deelnemers worden op de hoogte gehouden door de jongerenwerkers

 

Multisport

De lessen van Multisport worden in week 1 en 2 van 2021 weer opgepakt met buiten trainingen. Als centrale leslocatie is gekozen voor SEV. Alle leden van Multisport kunnen hier terecht voor hun lessen. Deelnemers worden op de hoogte gehouden. Voor vragen kun je terecht bij Werff!