De Buurtkamer start wandelclub de Heuvelwijk

Nieuwsbericht - 21 februari 2022

De lente is aantocht en we gaan er samen op uit, vanaf 2 maart start de Heuvelwijk met een eigen wandelclub. Samen wandelen, genieten van de mooie route en afsluiten met een gezamenlijke kop koffie of thee. Dat zijn de ingrediënten van deze wekelijkse wandelclub.

Lijkt het je ook leuk om samen met buurtgenoten te wandelen?  Dan is dit jouw kans. Twee buurtbewoners zetten de wandelingen uit. Ze kijken daarbij naar mooie routes in de directe omgeving van de Heuvelwijk, zoals Rusthout en Schakenbosch. Je hoeft je niet vooraf aan te melden.

Iedereen kan meelopen, elke leeftijd, van jong tot oud, dat is het mooie. Ook als je gebruik maakt van een rollator, ben je welkom. Het tempo wordt aangepast aan de groep. Bij regen gaat de wandeling niet door.

De wandeling duurt een uur.  Na afloop kun je gebruik maken van een gratis kopje koffie of thee in de Buurtkamer, zodat je de andere bewoners beter kan leren kennen.

De Buurtkamer is dé huiskamer van de Heuvelwijk. De activiteiten worden georganiseerd door bewoners voor bewoners.

Wanneer en waar?
Elke week vanaf woensdag 2 maart, start 10.15 uur.
Verzamelpunt is het schoolplein van SenW, Dobbelaan 4 in Leidschendam.

Kosten?
Geen, meedoen is gratis

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Femke Janssen, opbouwwerker van Woej – telefoon 06 – 484 098 94 of mail:

Heb je zelf ideeën voor activiteiten in de Buurtkamer? Dan kun je ook bij Femke terecht.

De Buurtkamer is een samenwerkingsverband van SenW, Woej en de buurtbewoners van de Heuvelwijk.