Doe online mee met de Capoeira lessen van meester Arnold Baldé

Nieuwsbericht - 20 april 2020

Alle kinderen uit Leidschendam-Voorburg kunnen tot en met 1 juni online Capoeira leren van meester Arnold Baldé! De buurtcoaches bieden het programma van de Brede School online aan via Flipgrid.

Capoeira is een Braziliaanse combinatie van muziek, acrobatiek, dans en gevecht. Capoeira wordt niet ‘gedanst’ of ‘gevochten’, maar gespeeld! Dit woord geeft precies aan waar het om draait: speelsheid, energie, creativiteit, beweeglijkheid en kameraadschap. Het spel vindt plaats in een kring van mensen, de roda. Aan het ‘hoofd’ van de roda wordt muziek gemaakt, die het tempo en het type spel bepaalt.

In deze online les kun je de bewegingen van meester Arnold nadoen en proberen steeds beter te worden in de bewegingen. Lekker thuis, op het balkon of gewoon in de woonkamer! We voorzien graag alle kinderen in de gemeente van activiteiten. Wij delen deze op o.a. Instagram, Facebook en YouTube. Op het platform Flipgrid zijn verschillende activiteiten te vinden die je online mee kunt doen: www.flipgrid.com/bredeschool. Ook te downloaden op je telefoon of tablet via de app/play store.