Een gezellige voorjaarsvakantie vol activiteiten

Nieuwsbericht - 27 februari 2024

In de voorjaarsvakantie deden bijna 600 kinderen vol enthousiasme mee aan uiteenlopende activiteiten. Van maandag t/m vrijdag waren er dagelijks leuke dingen te doen, zowel sportief als creatief.

Het aanbod aan activiteiten was divers, zo was er Urban Sports: skateboarden & free runnen, Raamhangers maken, Dagje op de Boerderij, Henna workshop, Peuterdans, Springloop en Bowlen.

Bij de Sport-In konden kinderen verschillende sporten uitproberen waaronder volleybal, badminton, softbal, tennis, handbal en judo.

Het enthousiasme bleek wel uit de volgende quotes van deelnemers: “Het was zo leuk!! Ik heb zelfs een nieuw vriendje gemaakt!” (Bowlen). “Het is druk bezocht hé. Jullie maken altijd zoveel kinderen blij!” en “Sorry we zijn een beetje te vroeg, maar hij kon gewoon niet wachten, hij had er zo veel zin in.” (Skate&Freerun).

Sport en Welzijn organiseerde de bezigheden in samenwerking met Goed Bezig!. Speciale dank aan alle partners die deze vakantie activiteiten mede mogelijk hebben gemaakt: O’learys in de Mall of he Netherlands, softbalvereniging Catch, korfbalvereniging VEO, handbalvereniging EHC, Badmintonvereniging BCV, Westvliet Judo, Tennisvereniging Overdam, volleybalvereniging VOLEVO, Stichting Groen en Geluk, Badmintonvereniging Orbiton, Eksterbijoux, Hoeve Essesteijn, Middin, Hobbycirkel, HennabyNaina en SnapWillum.

Op de website van Sport en Cultuurkaart vind je het complete aanbod van sportieve en culturele activiteiten die er het hele jaar door te doen zijn en je kunt je opgeven voor gratis proeflessen, kijk op www.sportencultuurkaart.net.