Een kerstvakantie vol leuke activiteiten voor kinderen

Nieuwsbericht - 11 december 2023

Deze kerstvakantie kunnen kinderen van 1 t/m 14 jaar meedoen aan leuke sportieve en culturele activiteiten in Leidschendam-Voorburg en Stompwijk. Tussen 27 december en 5 januari organiseren de buurtcoaches van SenW in samenwerking met GoedBezig! activiteiten als: Samen koken, samen eten, Sportspeeltuin, een bezoek aan Naturalis, Led voetbal, Ukkieconcert, FIFA Toernooi, Real Life Fortnite, Badminton en Vogelvoer bollen maken.

Er is voor ieder wat wils qua activiteiten, van sportief tot creatief en van cultuur tot gamen. Kinderen kunnen zich vanaf 13 december inschrijven op de website van SenW: www.senw-lv.nl/evenementen. Hier vind je ook het overzicht van alles wat er te doen is met meer informatie per event.

“We kijken ernaar uit om de kinderen te ontvangen in de kerstvakantie. Onze buurtcoaches hebben weer hun best gedaan om een leuk programma te maken met uiteenlopende activiteiten, zodat er iets leuks tussen zit voor alle kinderen. Een stukje sport, creativiteit, educatie, cultuur, gezellig samenkomen en natuurlijk ook ontspannen!” – Martijn, buurtcoach coördinator SenW.

De locaties waar de bezigheden plaatsvinden zijn: Forum Kwadraat, RKAVV, Stichting Groen en Geluk, Sporthal de Fluit, Het Danskantoor, IKEC de Waterlelie en SenW op de Dobbelaan in Leidschendam, SenW op de Fransstraat in Voorburg.

 

 
(foto Naturalis)