Een meivakantie vol plezier voor kids

Nieuwsbericht - 16 april 2024

In de meivakantie kunnen kinderen weer meedoen aan leuke activiteiten. In beide weken van de vakantie organiseren de Buurtcoaches van SenW  leuke dingen om te doen.  Er zijn sportieve en culturele events op verschillende locaties in de gemeente Leidschendam-Voorburg, voor kinderen van 2 t/m 12 jaar.

Kinderen kunnen deelnemen aan: Cultuur expeditie, Ponypret, Speel mee in de speeltuin, Vogelhuisjes timmeren, Disney Dance, Rolstoelbasketbal, Experimenten ontdekken, Super sportieve ochtend, Voetbaltoernooi, Wobbelturen en Bakken in de tuin. Een overzicht met alle activiteiten is te vinden in de Meivakantieboekjes die 15 april zijn uitgedeeld op basisscholen.

De activiteiten vinden plaats op de volgende locaties: Forum Kwadraat, Damplein, Manage Hestar, Leidschendamse speeltuin, Sporthal Essensteijn, Sporthal de Fluit, Stichting Groen en Geluk en SenW – Dobbelaan 4 Leidschendam. De buurtcoaches spannen zich in met het doel om kinderen te stimuleren in hun ontwikkeling en in beweging te brengen, maar bovenal om ze plezier te laten beleven.

Het Meivakantieboekje met alle activiteiten vind je ook online op de website van SenW, kinderen kunnen zich hier ook inschrijven: www.senw-lv.nl/evenementen. Eventuele inhoudelijke vragen kunnen gesteld worden via .

Wil jij weten wat voor leuke sportieve en culturele activiteiten er gedurende het jaar georganiseerd worden? Check dan de vernieuwde website van de Sport en Cultuurkaart www.sportencultuurkaart.net. De vakantie activiteiten worden mede mogelijk gemaakt door Goed Bezig!.

Bekijk hier het Meivakantieboekje.

Wil jij weten wat voor leuke sportieve en culturele activiteiten er gedurende het jaar georganiseerd worden? Check dan de vernieuwde website van de Sport en Cultuurkaart www.sportencultuurkaart.net. De vakantie activiteiten worden mede mogelijk gemaakt door Goed Bezig!, met als doel kinderen te motiveren om te bewegen.