Buitenspeeldag Prinsenhof

In heel Nederland staat woensdag 12 juni 2019 in het teken van buiten spelen. Op verschillende locaties in Leidschendam-Voorburg organiseren we activiteiten tijdens Buitenspeeldag. De jaarlijkse Buitenspeeldag in de Prinsenhof heeft dit jaar een extra feestelijk tintje: presentatrice Nienke van Dijk van jeugdzender Nickelodeon opent de Buitenspeeldag op de Richard Krajicek Playground! Uiteraard ontbreekt ook SpongeBob SquarePants niet! Wethouder Nadine Stemerdink trapt de Buitenspeeldag af met de onthulling van kinderkunst op afvalbakken.

Activiteiten
Tijdens Buitenspeeldag in de Prinsenhof kunnen kinderen meedoen met o.a. longboarden, knutselen en een spel van Avalex. Ook zijn er moestuinactiviteiten, een coole speurtocht door het park en wordt SpongeBob vereeuwigd in stoepkrijt. Als klap op de vuurpijl is er een meet & greet met Nienke van Dijk (zie foto) en SpongeBob, bekende gezichten van televisienetwerk Nickelodeon. Zie ook het evenement op Facebook!

Programma Buitenspeeldag
13:00 uur Onthulling kunstwerk door wethouder Stemerdink
13:15 uur Officiële opening door Nienke van Dijk & SpongeBob (Nickelodeon)
13:20 uur Start sport- en spelactiviteiten
13:30-14:00 uur Meet & Greet met Nienke van Dijk & SpongeBob
15:30 uur Einde Buitenspeeldag Prinsenhof

Bekijk de Flyer Buitenspeeldag Prinsenhof 2019 Nickelodeon. In geval van regen wordt het programma aangepast. Houd hiervoor de Facebook pagina van SenW in de gaten!

Vragen & info
Neem voor meer informatie contact op met Miriam Blom, e-mail: of bel met Sport en Welzijn: 070-763 06 / 06-348 800 16.

Datum

28 juni 2020
Verlopen!

Tijd

13:00 - 15:30

Locatie

RK Playground Prinsenhof
RK Playground Prinsenhof

Organisator

SenW
QR code

Reactie verzenden