creActief Sport & Cultuur 55+ dagen

Dit najaar: creActief Sport en Cultuur 55+ dagen

Sport en Welzijn organiseert samen met Westvliet Family Sports & Health club op drie oktober, zeven november en vijf december aanstaande van 09.00 tot 12.00 uur de creActief Sport en Cultuur 55+ dagen. 

De sporten en culturele activiteiten die aangeboden worden zijn tai chi, fitness, squash, bridge, bloemen tekenen, fotocollage maken, vogels tekenen en zingen. Deze activiteiten zijn onder begeleiding van gediplomeerde docenten. Het aanbod wisselt per donderdag en het programma vindt u in de flyer.

 

Squash
Voor de squash is er een vrije inloop en deze activiteit is zonder begeleiding. Bent u in het bezit van een squashracket neem deze dan mee, zo niet dan kunt u deze gratis lenen aan de balie.

Data en locatie
De creActief Sport en Cultuurdagen 55+ dagen vinden plaats op:

– 5 september 2019 (geannuleerd)
– 3 oktober 2019
– 7 november 2019
– 5 december 2019

De inloop is vanaf 08.45 uur en de activiteiten zijn van 09.00 tot 12.00 uur op de prachtige locatie van Westvliet (Westvlietweg 55, Den Haag). Deze locatie is goed bereikbaar, heeft veel gratis parkeergelegenheid en beschikt over ruime en nette sportruimtes, materialen en professionele docenten. De gezellige en vooral lichte serre is dan ook de ideale ruimte voor de creatieve workshops.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u terecht bij Joyce van der Sloot via

Datum

03 oktober 2019
Verlopen!

Kosten

Gratis

Locatie

Westvliet Family Sports & Health

Organisator

SenW
QR code

Reactie verzenden