Feestelijke activiteiten tijdens de meivakantie

In de meivakantie kunnen kinderen weer meedoen aan allerlei leuke activiteiten. Er is genoeg te doen en deze vakantie hebben de activiteiten een extra feestelijk tintje, omdat SenW dit jaar 10 jaar bestaat. Twee weken lang organiseert SenW op verschillende locaties in de gemeente leuke bezigheden voor kinderen van 1 t/m 14 jaar. Tussen 24 april en 4 mei biedt Sport en Welzijn een uitgebreid aanbod aan activiteiten, zowel sportief als creatief, om kinderen een leuke vakantie te bezorgen, waarbij ze ook nieuwe dingen kunnen ontdekken en uitproberen.

Je kunt Skateboard les nemen, meedoen aan Sport en Spel, lekker bewegen tijdens Beweegkriebels Festival, je strategisch vermogen testen bij Levend Stratego, creatief aan de slag gaan met Pimp je boeket, groene vingers krijgen tijdens Maak je eigen moestuin, spannende dieren ontdekken bij Ben jij de nieuwe Freek Vonk en de super feestelijke dag ‘SenW 10 jaar!’ waar je o.a. kunt trefballen, laser gamen en een eigen graffiti schilderij maken. “Wij willen ons 10-jarig bestaan samen met de kinderen vieren op deze vrolijke dag en de hele vakantie staat in het teken van feest, er zit voor iedereen wel wat bij.” – Tim Opmeer, combinatiefunctionaris Sport en Welzijn.

De evenementen vinden plaats bij Sporthal de Fluit, Sport en Welzijn op de Dobbelaan, Playground Prinsenhof, Stichting Groen en Geluk, Skatepark Noordsingel en het Jan Mulderveld. Kinderen kunnen zich inschrijven via www.senw-lv.nl. Eventuele inhoudelijke vragen kunnen gesteld worden via . Normen en waarden zijn belangrijk tijdens de activiteiten en er wordt respectvol met elkaar omgegaan, waarbij meedoen belangrijker is dan winnen, plezier maken staat voorop en probeer en leer. De vakantie activiteiten worden mogelijk gemaakt in samenwerking met Goed Bezig!

Bekijk het Meivakantieboekje hier

 

Datum

24 april 2023 - 04 mei 2023
Verlopen!
QR code

Reactie verzenden