Gymnova-Gymnastiek gaat door in de zomervakantie

Half maart moesten alle sportverenigingen, en dus ook Gymnova, stoppen met hun lessen en trainingen. Heel veel kinderen en volwassenen misten hun sportieve uurtjes. Vanaf begin juni kon buiten gesport worden. Voetbalvereniging SEV stelde hiervoor een terrein beschikbaar. Dankzij dit mooie gebaar kon Gymnova weer aan de slag, leiding en leden hebben dat dan ook met veel plezier gedaan. Vanaf 1 juli is binnen sporten weer toegestaan en kwamen er weer zalen beschikbaar. Velen gingen op dat moment weer naar binnen. Iedereen was blij weer in de zaal aan de gang te kunnen gaan en dat verdreef een beetje de teleurstelling over de gemiste uren.

Bestuur en trainers van Gymnova-Gymnastiek hebben vervolgens besloten tijdens de schoolvakantie door te gaan met lesgeven. Er wordt een beperkt rooster uitgevoerd,  in de school de Balans in Leidschenveen en in school de Vliethorst aan de Prinses Carolinalaan in Leidschendam. Voor de uren waarop les wordt gegeven kunt u kijken op https://www.gymnovagym.nl/

Daarnaast organiseert Gymnova in de zomervakantie tweemaal een turnfunmiddag in de mooie turnhal in basisschool de Cascade aan de Delflandlaan 6  in Voorburg. Dat gebeurt op vrijdag 7 augustus en op vrijdag 28 augustus. Allebei de dagen van 13.00 tot 15.00 uur.

Deze middag is voor leden (die betalen € 2,00), maar ook voor niet-leden (die betalen € 5,00).

Wil je kennismaken met turnen en dat ook nog eens in een echte turnhal?

Schrijf naar

Reactie verzenden