Het 4-tegen-4 voetbaltoernooi komt er weer aan!

Op zondag 9 oktober wordt het jaarlijkse 4×4 toernooi bij Forum Sport gespeeld. Het voetbaltoernooi is voor leerlingen in groep vijf tot en met acht van basisscholen in Leidschendam-Voorburg en wordt gehouden op Sportpark ’t Loo. Jongens en meiden spelen tegen elkaar in teams, al dan niet gemixt.

Meedoen is belangrijker dan winnen, het toernooi staat dan ook voor een dag vol plezier en team spirit. Je speelt in teams van vier tegen vier zonder vaste keeper en met kleine goals. De organisatie maakt geen onderscheid tussen geoefende en ongeoefende teams. Er is een meisjes- en een jongenspoule, meiden mogen meevoetballen in de jongenspoule, maar jongens kunnen niet meedoen in de meidenpoule. Er zijn leuke prijzen te winnen voor o.a. mooiste teamoutfits en leukste teamnaam.

Het toernooi is ieder jaar weer een groot succes. Vorig jaar deden er bijna 100 teams, ruim 500 kinderen, mee. De sportieve dag staat in het teken van gelijkheid met regenboogkleuren om te benadrukken dat sport voor iedereen is en iedereen mee mag doen, ongeacht afkomst, geloof en geaardheid.  “Het is elke keer weer een feest om zoveel kinderen sportief samen bezig te zien en de saamhorigheid te ervaren” Marko Leeman – buurtcoach SenW.

Inschrijven kan vanaf nu, dus stel een team samen, bedenkt een leuke, gekke naam, regel een top outfit en geef je op via de website van SenW, www.senw-lv.nl/evenementen. De wedstrijden worden verdeeld in drie blokken tussen 9.00-17.30 uur met als afsluiter de feestelijke prijsuitreiking. Vanaf donderdag 6 oktober komen de wedstrijdschema’s online op www.senw-lv.nl.

Datum

09 oktober 2022
Verlopen!

Tijd

09:00 - 18:00
QR code

Reactie verzenden