Informatiebijeenkomst Nationale Diabetes Challenge 2021

In Leidschendam-Voorburg zetten we ons samen met zorg-, sport- en welzijnsprofessionals in voor een gezonde toekomst middels de Nationale Diabetes Challenge (NDC). De NDC is een beweegprogramma van de Bas van de Goor Foundation. Deelnemers wandelen 20 weken lang coronaproof samen en werken onder begeleiding van wijkprofessionals aan een gezonde leefstijl. Wil jij het verschil maken en van start met de NDC in jouw wijk? Zet de eerste stap en meld je hier aan voor de online informatiebijeenkomst van 2 februari over de Diabetes Challenge Leidschendam-Voorburg 2021. De Bas van de Goor Foundation vertelt je daar alles over de challenge, het belang van jouw inzet en welke ondersteuning je kunt verwachten.

Informatiebijeenkomst NDC Leidschendam-Voorburg

Wat?
De Bas van de Goor Foundation vertelt je alles over de NDC 2021 in Leidschendam-Voorburg. Wat is het belang van de NDC? Hoe kun jij van start met de NDC? Welke ondersteuning kun je verwachten? En hoe houden we rekening met de laatste coronamaatregelen?

Voor wie?
Deze online informatiebijeenkomst is bedoeld voor zorg-, sport- en welzijnsprofessionals die werkzaam zijn in Leidschendam-Voorburg en aan de slag willen met een concreet stappenplan voor meer gezondheid in hun wijk.

Wanneer?
Dinsdag 2 februari 2021
17:30u – 19:30u

Waar?
Online

Programma

– Belang NDC
– NDC Leidschendam-Voorburg
– Coronaproof samen wandelen
– Aan de slag

Aanmelden
Meld je hier aan voor de informatiebijeenkomst NDC Leidschendam-Voorburg. Ben je al zeker van je deelname aan de NDC 2021? Meld dan hier je locatie aan.

Meer weten?
Lees hier meer over de NDC 2021 in Leidschendam-Voorburg. Vragen over de informatiebijeenkomst? Dan kun je terecht bij Tjebbe: .

Datum

02 februari 2021
Verlopen!

Tijd

17:30 - 19:30
QR code

Reactie verzenden