Inloopochtend voor Oekraïense vluchtelingen

Op vrijdag 29 april organiseert Sport en Welzijn bij Forum Sport een inloopochtend met verschillende activiteiten voor vluchtelingen uit Oekraïne. Tijdens deze ochtend kunnen zij samenkomen, sociale contacten opdoen en vragen stellen aan de aanwezige instanties en verenigingen. Daarnaast kunnen ze kennis maken met het sportieve, culturele en creatieve aanbod in de gemeente Leidschendam-Voorburg en zich inschrijven voor een activiteit of sport.

De inloop is van 9.00 tot 12.00 uur en bedoeld voor kinderen, jongeren en volwassenen. Er zijn tolken aanwezig die kunnen helpen met vertalen. Er zijn verschillende partijen aanwezig zoals Vluchtelingenwerk, het Voorburgs Opera koor, de Oekraïense School, Voetbalvereniging SEV en de Gemeente Leidschendam-Voorburg. De ochtend is bedoeld om samen te komen, iets leuks te doen en elkaar te ontmoeten en ondersteunen.

Verenigingen zijn nog welkom om een clinic of activiteit aan te bieden. De gemeente stelt een vergoeding beschikbaar voor het aanbieden van activiteiten. Voor meer info en het aanmelden van een activiteit kan contact worden opgenomen met Henk van Dorp van SenW: .

SenW en de gemeente Leidschendam-Voorburg willen een bijdrage leveren aan het welzijn van vluchtelingen door het aanbieden van sociale samenkomsten met sportieve, creatieve en culturele activiteiten in samenwerking met verenigingen en instanties. Deze eenmalige inloopochtend krijgt een vervolg in de vorm van Sociaal en Sport Ontmoetingsochtenden in samenwerking met Forum Sport. Vluchtelingen uit Oekraïne zijn welkom om te komen socializen onder het genot van koffie en thee, ook worden er sport en spel activiteiten voor kinderen geregeld. De open inloopochtenden zijn op onderstaande data, tussen 10.00 en 12.00 uur bij Forum Sport, sportpark t Loo, Prins Bernhardlaan 242 Voorburg, telefoon clubhuis 070 – 386 4302.

  • Maandag 2 mei
  • Maandag 9 mei
  • Vrijdag 13 mei
  • Maandag 16 mei
  • Vrijdag 20 mei
  • Maandag 23 mei
  • Vrijdag 27 mei
  • Vrijdag 3 juni

 

    

Datum

29 april 2022
Verlopen!

Tijd

09:00 - 12:00
QR code

Reactie verzenden