Kerstvakantie activiteiten

De georganiseerde activiteiten uit het kerstvakantieboekje van de Brede School kunnen niet doorgaan. De buurtcoaches van SenW hebben voor deze winter lockdown een aangepast activiteiten programma opgezet voor kinderen van 5-12 jaar, passend binnen de coronamaatregelen. Beide weken van de (oorspronkelijke) kerstvakantie worden er van maandag t/m vrijdag sport en spel activiteiten georganiseerd op drie buiten locatie in Leidschendam, Voorburg en Stompwijk.

De buurtcoaches zijn van 10.00 – 12.00 uur aanwezig om de activiteiten te begeleiden, zij nemen attributen mee en bieden laagdrempelig recreatie aan. Zo kunnen de kids lekker samen buiten spelen. Je hoeft je niet aan te melden, kinderen kunnen gewoon langskomen en meedoen. De drie locaties zijn: Leidschendam – Playground Prinsenhof, Voorburg – Playground Corbulopark, Stompwijk – Schoolplein Maerten vd Velde. Voor meer informatie: www.senw-lv.nl/events/kerstvakantie-activiteiten.

Bekijk het programma hier.

We werken met open inloop, alleen voor de activiteit Special Skills op 6 januari moet je je aanmelden, dat kun je hier doen.

Eventuele inhoudelijke vragen kunnen per mail gesteld worden via .

Wil jij weten wat voor leuke sportieve en culturele activiteiten er gedurende het jaar georganiseerd worden? Check dan de vernieuwde website van de Sport en Cultuurkaart www.sportencultuurkaart.net.

   

Datum

27 december 2021 - 07 januari 2022
Verlopen!

Kosten

kosteloos
QR code

Reactie verzenden