Kerstvakantie: Tas bedrukken & Nieuwjaarskaarten Bestempelen

Let op: deze activiteit gaat door in aangepaste vorm. Deelnemers staan op persoonlijke timeslots ingedeeld. Zij worden hierover op de hoogte gebracht per e-mail. We hebben de dag verlengd zodat we zoveel mogelijk kinderen een kans kunnen geven om in een timeslot van 3 kwartier alsnog een tasje te bedrukken. Aangezien het een zeer populaire activiteit is, maken we thuiswerk-pakketjes voor de overige geïnteresseerden. Geïnteresseerden kunnen zo thuis creatief aan de slag met het maken van nieuwjaarskaarten.

Deze kerstvakantie hoef je je niet te vervelen! SenW organiseert weer allerlei leuke activiteiten voor iedereen van 1,5 t/m 26 jaar. Je kunt overal gratis aan meedoen. We houden ons uiteraard aan de richtlijnen en hebben in samenspraak met de gemeente de activiteiten zorgvuldig geselecteerd! Zien we jou ook gezellig deze kerstvakantie?

Ben jij wel eens in een drukkerij geweest? Samen met ambachtelijk drukker Eva Lebens leren we ons eigen tasje te bedrukken en maken we nieuwjaarskaarten met stempels. Misschien maak jij wel iets moois voor je opa of oma?

Datum: 29 december
Tijdstip: 09.30 – 16.00 uur
Leeftijd: 6 t/m 12 jaar
Locatie: Drukkerij – Studio IMBY, Laan van Middenburg 6, Voorburg
Aanmelden bij:

Inschrijven is verplicht. Dit i.v.m. de maatregelen rondom het coronavirus. Bij het inschrijven graag het volgende doorgeven:

– Naam
– Leeftijd
– School
– Telefoonnummer (in geval van nood)
– Toestemming ouders
– Mag hij/zij wel of niet op de foto?

Veiligheids- en hygiëneregels voor iedereen:

  • Blijf thuis bij verkoudheidsklachten, zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest of verhoging tot 38 graden Celsius.
  • Heb je zelf koorts en/of benauwdheid? Dan blijf jij, maar blijven ook je huisgenoten thuis. Als er 24 uur lang geen klachten meer zijn, mag je weer naar buiten.
  • Was je handen goed voor vertrek en na afloop.
  • Bij elke activiteit bestaat de mogelijkheid om de handen te desinfecteren.
  • Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog.
  • Schud geen handen.
  • Medewerkers houden 1,5 meter afstand van deelnemende kinderen.
  • Kinderen/jongeren tot en met 18 jaar kunnen deelnemen zonder afstandsbeperking.
  • Geef elkaar de ruimte.
  • Ouders en andere bezoekers zijn niet toegestaan bij de activiteiten, tenzij anders aangegeven. Bij iedere activiteit is er een herkenbaar afhaalpunt voor de ouders om de kids op te halen.

Datum

29 december 2020
Verlopen!

Tijd

09:30 - 16:00

Locatie

Studio IMBY
Laan van Middenburg 6, Voorburg
QR code

Reactie verzenden