Kom sport en cultuur proeven bij de Sport en Cultuurproeverij voor 55-plussers

Op donderdag 5 januari 2023 organiseert CreActief 55+, een initiatief van SenW, in samenwerking met Sportfondsen en sportverenigingen de Sport en Cultuurproeverij, speciaal voor de inwoners van 55 jaar en ouder uit Leidschendam-Voorburg. Deelnemers kunnen gratis meedoen en tussen 10.30 – 13.30 uur deelnemen aan verschillende sportieve en culturele activiteiten. De proeverij vindt plaats in Sportcentrum Forum Kwadraat, De Vliegerlaan 2-4, 2273 BV Voorburg.

Evenementen van CreActief staan bekend om de combinatie van Sport en Cultuur. “Wij merken dat deze combinatie heel goed werkt! Tijdens de Sport en Cultuurproeverij willen we (actieve) 55+ers  laten proeven van verschillende sportieve en culturele activiteiten in één dag. Wij hopen dat het inwoners motiveert om te blijven bewegen en ontdekken.” – Joyce van der Sloot, combinatiefunctionaris bij SenW. Je kunt meedoen aan een sportieve activiteit bij één van de sportverenigingen en daarna creatief aan de slag gaan bij de culturele workshop. Je kunt ook een plons in het zwembad nemen en daarna een lunchconcert bekijken. Je mag zelf kiezen wat je gaat doen.

De Sport en Cultuurproeverij is de vernieuwde versie van de Sport en Cultuurdag 55+, met een meer open karakter. Er is geen vast activiteitenprogramma, maar een meer open samenstelling waarbij je kunt gaan doen waar je zin in hebt. Bij sommige activiteiten kun je ook gewoon langslopen om een kijkje te nemen. Bij andere activiteiten kun je je op de dag zelf inschrijven, zolang er plek is.

De activiteiten die je kunt doen zijn bij sport: ouderengym, badminton, volleybal en workout 50+fit. Er zijn verschillende sportverenigingen aanwezig. Bij cultuur kun je het lunch theaterconcert bijwonen en meedoen aan een creatieve workshop van een kunstenaar uit de gemeente. Je kunt er ook voor kiezen om te gaan zwemmen: er is een leuke workout in ondiep of diep water of je kunt vrij zwemmen en baantjes trekken. Doe mee en ontdek of één van de activiteiten smaakt naar meer.

Start het nieuwe jaar sportief en cultureel. Meedoen is gratis, inclusief koffie/thee en een broodje. Opgeven kan via: www.sportencultuurkaart.net. Voor vragen kun je contact opnemen met: . Dit evenement wordt mede mogelijk gemaakt door Theater Ludens, Sportschool Kenny Evers, LV Gymnastics, Badmintonclub Voorburg en Volevo.

 

Datum

05 januari 2023
Verlopen!

Tijd

10:30 - 13:30
QR code

Reactie verzenden