Lancering Cultuurkaart L-V

Met de Cultuurkaart L-V maak je kennis met musea, theater, dans, muziek, bibliotheken en vooral heel veel workshops in Leidschendam-Voorburg. Op de kaart vind je een overzicht met culturele activiteiten en workshops die in 2018 en 2019 in Leidschendam-Voorburg worden aangeboden. Zaterdag 21 april is de feestelijke lancering in Huygens’ Hofwijck door wethouder Bianca Bremer. Aansluitend is er een receptie voor genodigden.

Gratis toegang of flinke kortingen
Je kunt bij een heleboel culturele instellingen gratis of met flinke korting naar binnen. En niet te vergeten gratis proeflessen volgen! Daarnaast kun je drie workshops naar keuze volgen. Er doen maar liefst 55 verschillende aanbieders op kunst- en cultuurgebied mee die samen bijna 90 activiteiten verzorgen.

Meer informatie
De Cultuurkaart L-V is vanaf 23 april te halen bij alle SenW locaties, het Servicecentrum van de gemeente, de Bibliotheek aan de Vliet in Voorburg en de VVV in museum Swaensteyn. De kaart is geldig van 1 mei 2018 tot en met 30 april 2019. Voor meer informatie: Eva Willems-Hirsch, 06-14243372, e-mail: 

Datum

21 april 2018
Verlopen!
QR code

Reactie verzenden