Nationale Balkon Beweegdag

Op 7 juni wordt voor de eerste keer de Nationale Balkon Beweegdag gehouden in de gemeente Leidschendam-Voorburg. Sport- en beweegprofessionals en vrijwilligers organiseren bij 250 woon- en zorglocaties in Nederland het meest toegankelijke beweeg evenement van het jaar voor ouderen. Waarbij beweging een ruim begrip is: van dansen en bewegen tot een lichte work-out, alles kan en mag op Balkon Beweegdag. SenW initieert deze dag op maandag 07 juni 2021 voor de oudere inwoners van Leidschendam-Voorburg. Dit doen zij in samenwerking met het Nationaal Ouderenfonds en de ouderen wooncentra Stichting Duivenvoorde, Florence de Mantel en Mariënpark.

Bij de drie verschillende ouderen wooncentra gaan buurtcoach Marko en combinatiefunctionaris ouderen Joyce van Sport en Welzijn bewegen met de ouderen. De activiteiten zijn op de volgende tijden ingepland:

  • Mariënpark                     10.30 – 11.15 uur
  • Stichting Duivenvoorde  10.30 – 11.15 uur
  • Florence De Mantel        14.15 – 15.00 uur

 

Op de locaties zijn professionals aanwezig om te ondersteunen bij de activiteiten. Zo zijn samenwerkingspartners Ouderengym, Gymnova Gymnastiek, Fysiotherapie Voorburg en de Flatcoach van Vidomes er ook bij. Het is een evenement voor iedereen, je kunt aansluiten bij de activiteiten op de grond en meedoen vanaf je balkon. Als je ons kunt zien op 7 juni dan kun je meedoen met de activiteit, ook vanuit de aangrenzende woningen mag je meedoen!

Wilt u meedoen? Dan kunt u zich aanmelden door een mail te sturen naar Joyce van der Sloot (buurtcoach en combinatiefunctionaris ouderen): . Laat hierin ook weten bij welke locatie u mee wilt doen.

Bent u tijdens de nationale Balkon Beweegdag enthousiast geworden? Kom dan een keer gratis meedoen bij ouderengym op één van de locaties. Kijk voor meer informatie op de website: www.senw-lv.nl/ouderengym.

Datum

07 juni 2021
Verlopen!

Tijd

10:30 - 15:00
QR code

Reactie verzenden