Nationale Sportweek 2020

Dit jaar is de Nationale Sportweek van 18 tot en met 27 september. Tijdens de week wordt extra aandacht besteed aan bewegen. Dankzij de Sport en Cultuurkaart, www.sportencultuurkaart.net, kun je je aanmelden voor leuke beweeg- en sportactiviteiten! Deze website biedt een overzicht van het rijke aanbod sport- en cultuuractiviteiten voor jong en oud in Leidschendam-Voorburg.

De Nationale Sportweek wordt op 21 september om 10.30 uur officieel geopend door wethouder Stemerdink tijdens de Ouderengym bij Stichting Duivenvoorde. Sporten en bewegen is belangrijk voor alle leeftijden. Daarin speelt het aanbieden van activiteiten die helpen om fit te worden of te blijven een belangrijke rol. De Ouderengym les bij Stichting Duivenvoorde vindt plaats op maandag ochtend van 10.30 tot 11.30. Dit is een activiteit die in aangepaste vorm (buiten) wel doorgaat. Een mooie beweegactiviteit die plaatsvindt aan het begin van de week om de Nationale Sportweek te openen en aandacht te geven aan het nieuwe seizoen van de Sport en Cultuurkaart.

SenW organiseert sport- en beweegprojecten voor alle leeftijden. De Nationale Sportweek sluit hier goed op aan. De organisatie geeft door middel van de Sport en Cultuurkaart de mogelijkheid om bij diverse sportverenigingen een aantal gratis proeflessen te volgen.

Sport doet iets me je. Kom in beweging!
En ga naar www.sportencultuurkaart.net om je aan te melden voor jouw gratis proefles!

Datum

18 - 27 september 2020
Verlopen!

Tijd

10:30 - 23:30
QR code

Reactie verzenden