Netwerkbijeenkomst over voedingsweetjes tijdens Week van de gezonde jeugd

Goed Bezig! organiseert op 13 juni een inhoudelijke netwerkbijeenkomst over de JOGG – gezonde jeugd, gezonde toekomst – aanpak met het thema ‘voeding bij kinderen’. De bijeenkomst wordt gehouden bij IKC MIXX in Leidschendam.

Na een inleiding met de laatste voedingsweetjes, over o.a. nutriscore en frisdrankbelasting, kunnen deelnemers kiezen uit drie verschillende workshops voor verschillende leeftijdscategorieën van 0 t/m 19 jaar.

Samen met diëtisten vergelijken we producten op het gebied van suiker, vet en vezels en bespreken we wat je kunt lezen op de verpakking. We bespreken de laatste weetjes over voedingsproducten voor kinderen door een team van diëtisten. De netwerkbijeenkomst is voor iedereen die met kinderen werkt tussen 0 en 19 jaar en is van 14.45 tot  17.30 uur.

“De bijeenkomst is heel waardevol voor mensen die met kinderen werken. Het team van diëtisten deelt kennis over producten uit de supermarkten, die je goed kunt gebruiken om de omgeving van deze kinderen zo gezond mogelijk in te richten. Hier kunnen kinderen en de mensen zelf hun leven lang profijt van hebben.” – Miriam Blom – JOGG regisseur. De bijeenkomst is gratis.

Aanmelden voor de netwerkbijeenkomst kan hier.

Datum

13 juni 2024
Verlopen!

Tijd

14:45 - 17:30
Categorie
QR code

Reactie verzenden