Nostalgie langs de Vliet wandeling door Leidschendam

De Sport- en Cultuurdag van CreActief 55+, die gepland stond voor 7 januari, kan niet door gaan in verband met de laatste corona maatregelen. Om inwoners van de gemeente Leidschendam-Voorburg toch een leuke sportieve en culturele activiteit aan te kunnen bieden, organiseert SenW twee wandelingen, door Leidschendam en Voorburg. De eerste wandeling is op vrijdag 7 januari en gaat door Leidschendam centrum. De tweede wandeling, op donderdag 13 januari, leidt deelnemers door het centrum van Voorburg.

Bij de wandelingen staat, zoals bij elke CreActief activiteit, de combinatie van sport en cultuur centraal. Deelnemers gaan via verschillende routes aan de slag met cultuur in combinatie met beweging tijdens het wandelen. De routes hebben verschillende lengtes tussen de 2 en 7,5 kilometer en leiden wandelaars langs leuke bezienswaardigheden en kunstobjecten in Leidschendam en Voorburg. Deelnemers kunnen zelf kiezen voor de kortere of langere routes. De organisatie richt zich in eerste instantie op de doelgroep 55+, maar andere inwoners zijn uiteraard ook welkom om deel te nemen. “We bieden inwoners graag een leuke activiteit aan in deze tijd, waarin het al lastig genoeg is om sociaal en in beweging te blijven.” – Joyce van der sloot, combinatiefunctionaris SenW.

In deze tijd met veel coronamaatregelen is het belangrijk om lichamelijk en mentaal gezond te blijven. Wandelen wordt door de overheid daarom aangeraden. Daarbij ontdekken deelnemers tijdens de wandeling de omgeving en steken ze misschien ook nog iets op. De wandelingen worden corona-proof georganiseerd door te starten in verschillende tijdssloten. U kunt de wandeling alleen of in tweetallen lopen. Lekker gezond de buitenlucht in en bewegen! “Prachtig, prachtig, prachtig! Mooie route! En goede begeleiding langs de route.”- Deelnemer eerdere wandeling ‘Nostalgie langs de Vliet’.

Informatie over de exacte startlocatie wordt gegeven via www.senw-lv.nl/senc. Via deze link kunnen geïnteresseerden zich ook aanmelden, bij het evenement Nostalgie langs de Vliet. Let op: na de inschrijving ontvangt u een exacte tijd van aanvang, vanwege corona werken we met tijdsloten. Meenemen: Stevige wandelschoenen, warme/makkelijk zittende kleding, waterfles, iets te eten en een pen.

Datum

07 januari 2022
Verlopen!

Tijd

Gehele dag
QR code

Reactie verzenden