Ontdek volleybal tijdens het 4-tegen-4 volleybaltoernooi

Op zondag 16 april organiseert Sport en Welzijn het 4×4 volleybaltoernooi in samenwerking met volleybalvereniging Volevo. Het volleybaltoernooi is voor leerlingen in groep vijf tot en met acht van basisscholen in Leidschendam-Voorburg en wordt gehouden in Sporthal de Fluit. Jongens en meiden spelen tegen elkaar in teams, al dan niet gemixt.

Het is een sportief evenement waar kinderen vriendschappelijk kennis maken met volleybal. Ze leren de basisregels van de sport en hoe ze goed kunnen samenwerken als team. Meedoen is belangrijker dan winnen, het toernooi staat voor een ochtend vol plezier en team spirit. Je speelt in teams van vier tegen vier. De organisatie maakt geen onderscheid tussen geoefende en ongeoefende teams, het is ook leuk om mee te doen als je al kunt volleyballen. “We willen kinderen stimuleren om andere sporten uit te proberen, dat is niet alleen leuk, maar ook goed voor je ontwikkeling en bewegen is gezond! ” – Kevin Blommestijn, Combinatiefunctionaris sport SenW.

Als je alvast wil oefenen voor het toernooi, dan kan dat. Volleybalvereniging Volevo geeft gratis clinics op 25 maart, 1 en 8 april, van 10.30 – 12.00 uur bij Sporthal Forum Kwadraat. Het toernooi zelf is van 10.00-12.30 uur. Inschrijven kan vanaf nu, ga naar www.senw-lv.nl/evenementen.

Datum

16 april 2023
Verlopen!

Tijd

10:00 - 12:30
Categorie
QR code

Reactie verzenden