Opening QR-Fit beweegroute

Kom je samen met andere actieve inwoners meesporten op woensdag 13 juli om 14:00 uur bij Fitplaats Park ’t Loo in Voorburg? Astrid van Eekelen, wethouder Sport, opent dan de nieuwe beweegroutes van QR-FIT die in onze gemeente zijn uitgezet. Dankzij de beweegroutes wordt bewegen in de buitenlucht gemakkelijk en leuk. Jong en oud is welkom!

In onze gemeente kun je 2 beweegroutes (hard)lopen: 1 van 5,2 km en een iets langere van 6,9 km. Langs beide routes staan paaltjes met QR-codes. Door deze codes te scannen op uw mobiele telefoon, krijg je beweegoefeningen te zien die je op jouw eigen niveau kunt uitvoeren.

Hoe werkt het?

Download vooraf de gratis QR-FIT app op je mobiele telefoon, dat kan via de groene knop rechtsboven op de website van QR-Fit. Open vervolgens de app om te zien waar de paaltjes met QR-codes staan. Kom je bij een paaltje, dan kun je de code scannen op jouw mobiele telefoon. Je krijgt vervolgens in de app op uw telefoon een spierversterkende of conditie-oefening te zien. Iedere 24 uur worden de oefeningen vernieuwd. Zo kun je zo vaak als je wilt aan de slag met wisselende oefeningen. Daarnaast kun je altijd kiezen uit 3 niveaus: beginner, gemiddeld of gevorderd.

Opening op 13 juli: kom je ook?

Tijdens de feestelijke opening op 13 juli is jong en oud welkom om mee te bewegen. Samen met een QR-FIT coach lopen we de kortste route. Onderweg doen we –bij de paaltjes met QR-codes- met elkaar de oefeningen. Meedoen is gratis. Aanmelden kan via de website van QR-FIT.

Spieren voor spieren

Tijdens het openingsevent zamelt QR-FIT geld in voor de stichting Spieren voor spieren. In Nederland zijn er momenteel meer dan 20.000 kinderen met een zeldzame spierziekte. Er is geld nodig voor onderzoek om deze ziekten de wereld uit te helpen, met uw deelname draagt u hieraan bij. Samen zetten we ons in om spierziekten bij kinderen te verslaan.

 

QR-FIT

Datum

13 juli 2022
Verlopen!

Tijd

14:00
QR code

Reactie verzenden