Sportief culturele wandeling voor 55-plussers

Op vrijdag 18 maart kunnen de 55+ inwoners uit Leidschendam-Voorburg meewandelen met Nostalgie langs Vliet. Deze leuke sportieve wandeling gaat dit keer door Leidschendam en Voorschoten  en leid langs allerlei culturele bezienswaardigheden. Er zijn drie afstanden te belopen, 4 km, 7 km en 9 km, bij deze laatste twee afstanden lopen deelnemers bijvoorbeeld langs Kasteel Duivenvoorde. De wandeling begint bij de kantine van voetbalvereniging SEV, de 7 en 9 km starten om 13.00 uur, de 4 km start om 13.30 uur.

De combinatie van sport en cultuur staat tijdens de wandeling centraal, terwijl je in beweging bent in de buitenlucht kom je meer te weten over de culturele omgeving. De route gaat eerst door Leidschendam en daarna door Voorschoten, na afloop kunnen deelnemers genieten van een kopje koffie of thee in de kantine van SEV.

Wandelen is belangrijk om lichamelijk en mentaal gezond te blijven, daarbij leer je tijdens de wandeling leuke weetjes en ontdek je je eigen omgeving op een andere manier. Dankzij de versoepelingen heeft de wandeling ook sociaal gezien een grote meerwaarde. Je kunt de wandeling alleen of met anderen lopen. Mocht je een wandelmaatje zoeken, dan kan de organisatie je koppelen aan iemand, geef dit door bij je aanmelding.

Geïnteresseerden kunnen zich opgeven via www.senw-lv.nl/senc. Meenemen: Stevige wandelschoenen, warme/makkelijk zittende kleding, waterfles, iets te eten en een pen. Nostalgie langs de Vliet is een initiatief van CreActief 55+ en SenW.

Datum

18 maart 2022
Verlopen!

Tijd

13:00 - 16:00
QR code

Reactie verzenden