Volop leuke activiteiten in de voorjaarsvakantie voor jeugd in Leidschendam-Voorburg

Het nieuwe voorjaarsvakantieboekje is uit. Tijdens deze vakantie kunnen kinderen in de gemeente Leidschendam-Voorburg deelnemen aan tal van sportieve en culturele activiteiten, als de Sport-In, Samen koken en eten, Springloop, Trefbal en een Jeu de Boules toernooi voor (groot)ouders en kinderen. Een week lang worden de bezigheden op verschillende locaties in de gemeente georganiseerd voor kinderen van 4 t/m 12 jaar.

Tussen 27 februari en 3 maart initieert Sport en Welzijn samen met Goed Bezig! een uitgebreid aanbod aan activiteiten, voor elk wat wils, zowel sportief als creatief om kinderen een leuke en leerzame vakantie te bezorgen. Op diverse locaties als Grand Cru’82, Sporthal Essesteijn, SenW Fransstraat 16, Gymzaal De Waterlelie en Gymzaal Cascade. Kinderen kunnen zich inschrijven via www.senw-lv.nl/evenementen. Eventuele inhoudelijke vragen kunnen gesteld worden via .

Bij de Sport-In zullen de verenigingen Volevo, SEV, BC Voorburg, EHC, VEO, Catch en LV Boxing workshops verzorgen. Ook organisaties als No Kachi, Batuque Capoeira Holland en Westvliet judo zijn aanwezig.

De organisatie houdt de volgende normen en waarden: meedoen is belangrijker dan winnen, plezier maken staat voorop, probeer en leer en gaan respectvol met elkaar om.

        

Datum

27 februari 2023 - 03 maart 2023
Verlopen!
QR code

Reactie verzenden