Voorjaarsvakantie activiteiten

Het nieuwe voorjaarsvakantieboekje is uit. Tijdens deze vakantie kunnen kinderen in de gemeente Leidschendam-Voorburg deelnemen aan tal van sportieve en culturele activiteiten als Multisport, Lasergamen, een Lego Workshop, Kindervoorstelling, Sport & Play en de Sport-In. Een week lang worden de bezigheden op verschillende locaties in de gemeente georganiseerd voor kinderen van 3 t/m 14 jaar.

Tussen 28 februari en 3 maart initieert Sport en Welzijn een uitgebreid aanbod aan activiteiten, voor elk wat wils, zowel sportief als creatief om kinderen een leuke en leerzame vakantie te bezorgen. Op diverse locaties als Forum Sport, Sporthal Essensteijn, Sport en Welzijn Leidschendam, het Veur theater, Maerten vd Velde school, Playground Prinsenhof en Sporthal de Fluit.
Kinderen kunnen zich vanaf woensdag 16 februari inschrijven via www.senw-lv.nl. Eventuele inhoudelijke vragen kunnen gesteld worden via .

Bij de kindervoorstelling: ‘’Ik word oppasser voor een dag’’ kunnen kinderen met 1 ouder of verzorger komen genieten van een muzikale voorstelling vol avontuur en plezier. Pleun weet namelijk niet wat ze later wil worden.

Bij de Sport-In zullen de verenigingen Volevo, SEV, BC Voorburg, EHC, VEO, Catch en LV Boxing workshops verzorgen. Ook organisaties als No Kachi, Batuque Capoeira Holland en Westvliet judo zijn aanwezig.

Er zijn veiligheids- en hygiëneregels beschreven zodat iedereen een gezellige en gezonde voorjaarsvakantie activiteit kan beleven! Helaas is het niet toegestaan voor ouders om de activiteiten te bezoeken of bekijken, maar er wordt gezorgd voor een herkenbaar breng- en haalpunt tijdens ieder event.

De vakantie events worden mogelijk gemaakt in samenwerking met Goed Bezig!

Je kunt je hier inschrijven voor de activiteiten

Datum

28 februari 2022 - 04 maart 2022
Verlopen!
QR code

Reactie verzenden