Zinderende zomervakantie met leuke activiteiten

Tijdens de zomervakantie organiseren de buurtcoaches van SenW sportieve en creatieve activiteiten voor kinderen die in Leidschendam-Voorburg en Stompwijk wonen. Tussen 10 juli en 18 augustus kunnen ze meedoen aan allerlei activiteiten. Zes weken lang worden er leuke bezigheden op verschillende locaties in de gemeente gehouden voor kinderen tussen de 2 en 14 jaar. In het Zomervakantieboekje vind je een overzicht van alle activiteiten.

Het aanbod aan activiteiten is zowel sportief als creatief, kinderen kunnen lekker bewegen, bezig zijn met dingen maken en bouwen en er zijn ook wateractiviteiten. Ze kunnen meedoen aan o.a. Mee naar Zee!, Hutten bouwen, Sportspeeltuin, Bike Trial, Cultuur-In, BuurtKids, Suppen, Sport en Spel, Waterspektakel en Vliet Clean Sup. “We willen de kinderen een leuke vakantie laten beleven, waarbij ze ook nieuwe dingen kunnen leren,  ontdekken en uitproberen. Plezier en ontwikkeling gaan in onze activiteiten goed samen en we zien hoe blij ze zijn als ze lekker bezig zijn, daar doen we het ook echt voor.” Martijn de Zoete, buurtcoach SenW. De evenementen vinden plaats op diverse locaties als Playground Corbulopark, Jan Mulderveld,  Playground Prinsenhof, Sporthal De Fluit, SEV, Tolveld, Stompwijk’92, Speelplaats Pinksterbloem, Noteboompark,  Skatepark Noordsingel en IKEC De Waterlelie.

Om mee te kunnen doen moeten kinderen online worden aangemeld voor de activiteiten, dat kun je hier doen. Eventuele inhoudelijke vragen kunnen per mail gesteld worden via . Normen en waarden zijn belangrijk tijdens de activiteiten en er wordt respectvol met elkaar omgegaan, waarbij meedoen belangrijker is dan winnen, plezier maken staat voorop en probeer en leer. De vakantie activiteiten worden mogelijk gemaakt in samenwerking met Goed Bezig!

Wil je weten welke sportieve en culturele activiteiten je het hele jaar door kunt doen in de gemeente Leidschendam-Voorburg? Neem een kijkje op www.sportencultuurkaart.net.

Datum

10 juli 2023 - 18 augustus 2023
Verlopen!
QR code

Reactie verzenden