Zomervakantie activiteiten

De hele zomervakantie organiseren we verschillende sportieve en culturele activiteiten waaraan kinderen in de gemeente Leidschendam-Voorburg kunnen meedoen. Zo kun je o.a. kiezen om te gaan Overleven in de duinen of mee te doen aan Toverdans, Skate Jam, Skelterrace, Tekenen en schilderen op muziek, Waterspektakel en andere leuke dingen. Zes weken lang worden de bezigheden op verschillende buiten locaties in de gemeente georganiseerd voor kinderen van 0 t/m 14 jaar.

Tussen 17 juli en 28 augustus initieert Sport en Welzijn een uitgebreid aanbod aan activiteiten samen met partner organisaties. Er is genoeg te doen, zowel sportief als creatief en cultureel, om kinderen een leuke en leerzame vakantie te bezorgen. Op diverse locaties als Scouting Hubertus Brandaan, Stadstuin Rusthout, Skatepark Noordsingel, Richard Krajicek Playgrouds (Prinsenhof en Corbulopark), Stompwijk’92, Vogelplas Starrevaart e.a.

Je kunt je hier online aanmelden voor de activiteiten, het is verplicht om je vooraf aan te melden. Eventuele inhoudelijke vragen kun je per mail stellen worden via .

Er zijn veiligheids- en hygiëneregels beschreven zodat iedereen een gezellige en gezonde zomervakantie activiteit kan beleven.

Wil je weten welke activiteiten er allemaal in de gemeente Leidschendam-Voorburg zijn en hoe je je hiervoor kunt inschrijven? Ga dan naar de nieuwe website www.LV2DO.nl

De zomervakantie activiteiten worden georganiseerd in samenwerking met Goed Bezig!, Stichting IBCE, Musea Huygens Hofwijck & Swaensteyn, Stadstuin Rusthout, Ruud Muller Dojo, Jonge Helden, Open Monumentendag.

Schrijf je hier in voor de activiteiten!

 

 

Datum

17 juli 2021 - 28 augustus 2021
Verlopen!

Tijd

10:00 - 15:00
QR code

Reactie verzenden