G-sportdag voor mensen met een verstandelijke beperking

Tot onze spijt kan de G-Sportdag van aanstaande 4 September niet doorgaan. Volgens de geldende coronamaatregelen kan de G-Sportdag alleen doorgaan indien alle aanwezigen een coronatoegangsbewijs tonen. Zowel vanuit de deelnemende verenigingen als de deelnemende sporters hebben we hierdoor te veel afzeggingen ontvangen.


Voor het aangepast sportaanbod is het soms nodig om verder te kijken dan gemeentegrenzen. Daarom wordt er regionaal samengewerkt met andere gemeenten om sport voor iedereen mogelijk te maken. De samenwerkende gemeenten uit de regio Haaglanden willen het sporten voor mensen met een verstandelijke beperking stimuleren en organiseren dan ook gezamenlijk de G-sportdag. Sportaanbieders uit de verschillende gemeenten met aanbod voor deze doelgroep laten deelnemers op deze dag kennis maken met hun sport. Deelnemers die enthousiast zijn geworden op de G-sportdag kunnen zich aanmelden bij de deelnemende vereniging(en) om te gaan sporten.

Benieuwd wat er aan aangepast sportaanbod in de gemeente Leidschendam-Voorburg en aangrenzende gemeenten te doen is? Kijk dan op Unieksporten.nl en vind met de sportzoeker een sport die bij jou past!

Meer informatie? Neem dan contact op met Combinatiefunctionaris Aangepast Sporten, Joyce van der Sloot via of via 06-348 800 26

Sport en Welzijn Leidschendam-Voorburg
Meer weten over de activiteiten van SenW? Kijk op: Facebook & Instagram

 

Vliet Clean Sup

Vliet Clean Sup

De Vliet Clean Sup was een groot succes, het was een fantastische dag, waarbij kinderen de Vliet hebben schoon...