Geslaagde reünie bij SenW ter ere van het 10-jarig bestaan

Nieuwsbericht - 6 november 2023

Op donderdag 26 oktober hield Sport en Welzijn een reünie ter ere van hun 10-jarig jubileum dit jaar. Dit deden zij in hun pand aan de Dobbelaan 4 in Leidschendam. Er waren zo’n 60 (oud)medewerkers aanwezig om de mijlpaal te vieren. Het was een heel geslaagde avond met een fijne sfeer en een leuk programma.

Iedereen kwam samen bij de receptie en al snel waren collega’s en oud collega’s aan het bijkletsen. Directeur Peter van den Berg heette iedereen welkom en hield een kort praatje met leuke anekdotes van de afgelopen 10 jaar. Na de groepsfoto werd een heerlijke barbecue geserveerd van Van Leeuwen catering en aansluitend was er een pubquiz met daarin ook SenW en Leidschendam-Voorburg specifieke vragen. Alle aanwezigen genoten zichtbaar en het was erg gezellig.

In de afgelopen tien jaar heeft SenW veel bereikt in de gemeente. Met de inzet van collega’s bieden zij inwoners mogelijkheden om ze vooruit te helpen in hun welzijn en hun zelfredzaamheid te vergroten. Dit doen zij voor verschillende doelgroepen: van jong tot oud, met diverse achtergronden en afkomst. Ze gebruiken hiervoor sociale middelen als sporten en bewegen, koken en creativiteit. Dit doen zij samen met partners en de gemeente.

“Het is al ruim 9 jaar geleden dat ik vertrok bij SenW, maar het lijkt alsof het vorige maand was. Leuk om oud collega’s weer te spreken en het nieuwe enthousiasme te zien bij de huidige medewerkers. Het is duidelijk dat SenW heel veel kapitaal in huis had en nog steeds heeft.” – Marten, oud medewerker.

Een sfeer impressie: