Help mee bouwen aan een inclusief Leidschendam-Voorburg!

Nieuwsbericht - 21 juli 2020

Heb jij een fantastisch idee waarmee je de gemeente Leidschendam-Voorburg helpt inclusiever te maken? Dan hebben wij iets heel leuks voor jou! De subsidietafel ‘Ruimte Voor Verschil’ lanceert een prijsvraag waarmee jouw initiatief een mooi geldbedrag kan winnen.

Bewoners (alleen of in groepen) die een te gek idee hebben om bij te dragen aan onze inclusieve gemeente kunnen hun idee uitwerken via dit format en kans maken op een geldbedrag om het plan te realiseren. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een buurt barbecue waar de focus ligt op inclusie, iedereen is welkom, bewoners delen hun verhalen en delen kennis over hun cultuur of afkomst en er zijn bijvoorbeeld optredens van verschillende culturele uitingen. Of je huurt een theater af en organiseert een film avond helemaal in het teken van LHBTQI+. Het belangrijkste om te onthouden in het opstellen van jouw plan is dat je iets verzint waarbij iedereen welkom is, je van elkaar kunt leren en gezellig samen kunt zijn!

Alle inzendingen worden door de subsidietafel Ruimte voor Verschil beoordeeld. De beste plannen maken kans op een geldbedrag van € 1500,- € 1000,- of € 500,- ter ondersteuning bij de uitvoer.


Deadline
Lever voor 2 oktober 2020 jouw plan in. Hoe? Wat? Waar? Wanneer? Waarom?! De plannen moeten voldoen aan een aantal voorwaarden. Alle informatie vind je op deze pagina.