Het Kerstvakantieboekje boordevol gratis activiteiten is er!

Nieuwsbericht - 10 december 2020

De buurtcoaches en jongerenwerkers van SenW hebben het Kerstvakantieboekje gevuld met toffe activiteiten voor iedereen in de leeftijd van 1,5 tot en met 26 jaar! Het programma bestaat uit activiteiten voor verschillende leeftijdsgroepen; van een meiden fotoshoot tot bootcamp XL en van lasergamen tot een workshop natuurkunst. Twee weken lang vinden meer dan 20 gratis activiteiten in Leidschendam-Voorburg plaats. Het programma loopt van maandag 21 t/m donderdag 31 december.

Het kerstvakantieboekje is door de gehele gemeente verspreid via scholen en kinderopvangcentra. Er liggen ook boekjes bij SenW aan de Dobbelaan 4 in Leidschendam. Natuurlijk kun je het boekje ook hier vinden. Je kunt je aanmelden via het e-mailadres dat bij de bewuste activiteit vermeld staat. Het gevarieerde activiteitenprogramma is uiteraard in lijn met de maatregelen omtrent COVID-19 (welke in het boekje en op de website vermeld staan).

Inschrijven
Je kunt je nu inschrijven voor de activiteiten. Vergeet dit niet van tevoren te doen, want zo kunnen we jou een plekje garanderen en houden we onze activiteiten veilig en gezond!