Samen sterk met iedereen

Meivakantie activiteiten

In de meivakantie kunnen kinderen weer meedoen aan allerlei leuke activiteiten. Er is genoeg te doen voor kinderen van 1 t/m 14 jaar en deze vakantie hebben de activiteiten een extra feestelijk tintje, omdat SenW dit jaar 10 jaar bestaat. 

Tussen 24 april en 4 mei biedt Sport en Welzijn een uitgebreid aanbod aan activiteiten, zowel sportief als creatief. Klik op link hieronder om te kijken wat er te doen is en om je in te schrijven.

Bekijk het Meivakantieboekje

Je kunt Skateboard les nemen, meedoen aan Sport en Spel, lekker bewegen tijdens Beweegkriebels Festival, je strategisch vermogen testen bij Levend Stratego, creatief aan de slag gaan met Pimp je boeket, groene vingers krijgen tijdens Maak je eigen moestuin, spannende dieren ontdekken bij Ben jij de nieuwe Freek Vonk en de super feestelijke dag ‘SenW 10 jaar!’ waar je o.a. kunt trefballen, laser gamen en een eigen graffiti schilderij maken.

De evenementen vinden plaats bij Sporthal de Fluit, Sport en Welzijn op de Dobbelaan, Playground Prinsenhof, Stichting Groen en Geluk, Skatepark Noordsingel en het Jan Mulderveld.

Sport en Cultuurkaart

Wil je ook gratis of met korting meedoen met leuke culturele of sportieve activiteiten in Leidschendam-Voorburg?

Kijk snel op de site van de Sport en Cultuurkaart!

Sociale kaart LV

Bent u voor uzelf, of voor iemand anders, op zoek naar informatie, advies of ondersteuning? Bijvoorbeeld over opvoeden, geldzaken, sociale contacten, onderwijs,  vrijwilligers)werk, gezondheid, zorg, wonen, mantelzorg en sport?

Dan is de Sociale Kaart van Leidschendam-Voorburg een website voor u!

Wij zijn sociaal

Wij zijn actief op social media, bekijk wat we allemaal doen en volg hier onze pagina’s voor leuke activiteiten en nieuwtjes.