Jongeren Advies Punt (JAP)

Het Jongeren Advies Punt (JAP) is er voor alle jongeren 12-27 jaar in de gemeente Leidschendam-Voorburg. Jongeren kunnen bij het JAP terecht met vragen over bijvoorbeeld school, wonen, relaties, seksualiteit, geloof en schuldenproblematiek. Ook werkt het JAP met maandelijkse thema’s. Afspraken kunnen worden gemaakt op aanvraag. Jongeren krijgen binnen één werkdag een passend antwoord op hun vraag of begeleiding bij het vinden van de juiste hulp.

Laagdrempelig aanbod

Jongerencoaches Ikrame, Maartje, Remco, Samir en Aothmen streven ernaar jou als jongere in je kracht te zetten. Wij ondersteunen jongeren en helpen jou bij het ontwikkelen van jouw talenten.

Heb je vragen over school, werk, je thuissituatie, voeding, seks, liefde, geld of wil je ergens over praten? Wij zijn er voor je. Kom langs bij het JAP. Je kunt een afspraak met ons maken op doordeweekse dagen, waar en wanneer je wilt, neem contact op via mail, bellen of appen, je ziet het nummer hiernaast staan.

Wij werken nauw samen met o.a. het JIP Haaglanden (Jongeren Informatie Punt) in Den Haag.

De jongerencoaches zijn het eerste aanspreekpunt, we  hebben korte lijnen met buurtcoaches, ambulante straathoekwerkers, jongerenwerkers en young professionals. Waar nodig zetten wij ons professionele netwerk in (zoals opbouwwerk, jeugdteam en sociaal service punt).

 

 

Je kan bij het JAP terecht met vragen over: 

School

Geld

Onrust in je hoofd

Thuis situatie

Voeding

Liefde

Intimiteit

School

Werk

Agenda Jongerenwerk

Geen evenementen gevonden!