Onze jongerenwerkers

Onze jongerenwerkers staan altijd klaar voor de jongeren in de wijk. Neem gerust contact op via mail, telefoon (bel of app) of social media. Wil je weten wie de jongerenwerkers zijn? Zij stellen zich hieronder aan je voor.

Remco Stolze - Jongerenwerker

070 – 763 0606

Als jongerenwerker ben ik de verbindende schakel van het team. Ik ben verantwoordelijk voor de programmering, bewaak het activiteitenoverzicht en communiceer de werkzaamheden naar de samenwerkingspartners zoals de gemeente en hulpverleningsinstanties. Daarnaast maak ik deel uit van het JAP. Ik krijg enorm veel energie als het mij lukt jongeren in beweging te krijgen en te zien opbloeien tot zelfstandige jong volwassenen. Het leukste aan mijn werk vind ik het actief bezig zijn op straat. Contact hebben met de buurtbewoners en samen de sociale omgeving verbeteren. Mocht je willen kennismaken: zoek me dan op bij één van de SenW locaties. Of misschien treffen we elkaar wel op de skatebaan bij Leidsenhage! 

Aothmen Benjadi - Jongerenwerker


06 – 113 427 39

Als jongerenwerker bij SenW draai ik het jongerencentrum. Ook organiseer ik activiteiten voor de jeugd en stuur ik gastdocenten en stagiaires aan. Daarnaast begeleid ik een dansgroep die ik heb opgezet en coach ik ouders. Ik werk hiervoor samen met onder meer buurtnetwerkpartners en hulpverleners. In de avonduren draai ik de inloop voor oudere jongeren, dit zijn recreatieve groepen vanaf 16 jaar. Daarnaast ben ik actief als ambulant straathoekwerker in Voorburg en Leidschendam. Ook ben ik geregeld op een van de groepen te vinden als invaller. Het leuke aan mijn functie vind ik het contact met mensen. Ik zie het als een uitdaging om een positieve bijdrage te leveren aan een gezellige, leerzame en veilige opvang en werkplek en om maatschappelijk betrokken te zijn.

Volg Aothmen
op Instagram

@senwlv_aothmen

Ikrame Akkouh - Jongerenwerker


06 – 119 119 51

Bij SenW doe ik het meidenwerk op de Dobbelaan in Leidschendam en Fransstraat in Voorburg. Hier komen meiden tussen de 10 en 14 jaar voor leuke meidenactiviteiten. Ik heb de opleiding Pedagogisch Werker Jeugdzorg gedaan en rond binnenkort de opleiding Maatschappelijk Werk en Dienstverlening af. Ik zet mij in voor jongeren met allerlei vraagstukken, wat valt onder mijn werkzaamheden binnen het Jongeren Advies Punt (JAP). Wanneer je bij SenW bent, kom je me vast een keer tegen!

Volg Ikrame
op Instagram

@senwlv_ikrame

Maartje Drabbe - Jongerenwerker


06 – 280 577 03

Binnen het jongerenwerk houd ik me als talentmakelaar bezig met de begeleiding, coaching en vrije tijdsbesteding van jongeren tussen de 10-27 jaar. Specifieke onderdelen van mijn werk zijn onder meer het opzetten en de coördinatie van preventieprojecten rond maatschappelijke thema’s. Voorbeelden hiervan zijn voortijdig schoolverlaten, leefstijlcoaching en het JAP. Samen met de jongere, zijn netwerk en ketenpartners exploreer ik kracht, gedragingen en eigen(aardig)heid.

Dit doe ik door middel van bewustzijnsoefeningen en sport om zo te focussen op ieders eigen creativiteit, positieve ‘selftalk’, missie, waarden en talenten!

Volg Maartje
op Instagram

@senwlv_maartje

Agenda Jongerenwerk

Geen evenementen gevonden!