Onze jongerenwerkers

Onze jongerenwerkers staan altijd klaar voor de jongeren in de wijk. Neem gerust contact op via mail, bel of app of DM ons via social media. Wil je weten wie de jongerenwerkers zijn? Kijk hieronder.

Remco Stolze - Jongerenwerker

06 – 348 800 12

Als jongerenwerker ben ik de verbindende schakel van het team. Ik ben verantwoordelijk voor de programmering, bewaak het activiteitenoverzicht en communiceer de werkzaamheden naar de samenwerkingspartners zoals de gemeente en hulpverleningsinstanties. Daarnaast maak ik deel uit van het JAP. Ik krijg enorm veel energie als het mij lukt jongeren in beweging te krijgen en te zien opbloeien tot zelfstandige jong volwassenen. Het leukste aan mijn werk vind ik het actief bezig zijn op straat. Contact hebben met de buurtbewoners en samen de sociale omgeving verbeteren. Mocht je willen kennismaken: zoek me dan op bij één van de SenW locaties. Of misschien treffen we elkaar wel op de skatebaan bij Leidsenhage! 

Ikrame Akkouh - Jongerenwerker


06 – 119 119 51

Bij SenW doe ik het meidenwerk op de Dobbelaan in Leidschendam en Fransstraat in Voorburg. Hier komen meiden tussen de 10 en 14 jaar voor leuke meidenactiviteiten. Ik heb de opleiding Pedagogisch Werker Jeugdzorg gedaan en rond binnenkort de opleiding Maatschappelijk Werk en Dienstverlening af. Ik zet mij in voor jongeren met allerlei vraagstukken, wat valt onder mijn werkzaamheden binnen het Jongeren Advies Punt (JAP). Wanneer je bij SenW bent, kom je me vast een keer tegen!

Agenda Jongerenwerk

Geen evenementen gevonden!