Meidenwerk

De jongerenwerkers van SenW organiseren voor het Meidenwerk wekelijks inloopavonden voor meiden vanaf 10 jaar uit Leidschendam-Voorburg. De meiden kunnen tijdens deze inloop werken aan hun talenten en creativiteit of gewoon gezellig samenzijn in een fijne sfeer.

Veilige omgeving

De jongerenwerkers creëren een veilige en vertrouwde omgeving voor de meiden, waarin alle onderwerpen bespreekbaar zijn. We bieden een luisterend oor voor typische meidenvragen en -uitdagingen. Door praktische adviezen en informatie te geven over o.a. relaties, school, werk en intimiteit groeit de sociale weerbaarheid van de meiden. Hierdoor kunnen eventuele problemen tijdig gesignaleerd worden.

Meideninloop

De meideninloop is vrij toegankelijk, meisjes kunnen tijdens de inloopavond op ieder moment binnenlopen. Het staat de meiden vrij om vriendinnen mee te nemen; moeders, zussen of tantes zijn ook welkom!

“Meidenavond is altijd heel gezellig, ik voel mij op mijn gemak en kan over veel dingen praten. Je bent nooit eenzaam. Iedereen is welkom!”

“Ik heb bij de meidenavonden Nederlandse woorden geleerd, die ik nog niet kende! Ik heb hier mijn vriendinnen leren kennen. Over tien jaar ben ik hier nog steeds.”

Agenda Jongerenwerk

Geen evenementen gevonden!