Kerstvakantieactiviteiten die wél doorgaan!

Nieuwsbericht - 18 december 2020

De buurtcoaches en jongerenwerkers van SenW hebben in samenspraak met de gemeente het activiteitenprogramma geüpdatet. De toffe activiteiten die wel doorgaan zijn verplaatst naar buiten, online of hebben een persoonlijk tijdslot. In de agenda op www.senw-lv.nl/agenda vind je de laatste informatie met betrekking tot het programma. Heb je je al opgegeven voor één of meer onderdelen, dan brengt de organisator jou op de hoogte van eventuele wijzigingen of annulering!

Online lessen Beweegkriebels
Nederland zit helaas weer op slot. Dat betekent dat we jammer genoeg ook geen Beweegkriebels activiteiten in de kerstvakantie kunnen organiseren. Maar om toch samen iets te doen delen we op die drie dagen een kort filmpje met een leuke Beweegkriebel-activiteit voor thuis! Doe jij ook mee? Houd dan de Facebook-pagina goed in de gaten!

Activiteiten SenW
De meeste activiteiten van SenW zijn in ieder geval tot 19 januari geannuleerd. Op onze website vind je een overzicht waarin staat aangegeven wat je van ons kunt verwachten. Deze houden we zoveel mogelijk up to date!