Kinderen gaan actief het nieuwe jaar in met het kerstvakantieboekje

Nieuwsbericht - 13 december 2021

In de eerste week van het nieuwe jaar, de tweede week van de kerstvakantie, kunnen kids in Leidschendam-Voorburg allemaal leuke dingen doen met het kerstvakantieboekje. Van 3 tot en met 7 januari organiseren de buurtcoaches van SenW verschillende sportieve en culturele activiteiten voor kinderen van 3 – 14 jaar. Ze is er o.m. Lasergamen, een Lego Workshop, een Kindervoorstelling, Multisport en Special Skilss. De bezigheden vinden plaats op diverse locaties, waaronder  Sporthal Essensteijn, Sport en Welzijn, het Veur Theater, OBS de Parachute en Sporthal de Fluit.

Bij de kindervoorstelling ‘Ik word oppasser voor een dag’ kunnen kinderen met één ouder of verzorger komen genieten van een muzikale voorstelling vol avontuur en plezier – Pleun weet namelijk niet wat ze later wil worden.

De organisatie heeft veiligheids- en hygiëneregels benoemd zodat iedereen een gezellige en gezonde vakantie activiteit kan beleven en we houden rekening met de op dat moment geldende coronamaatregelen. Houd de website van SenW en de Instagram of Facebook pagina in de gaten voor de laatste updates. “We zijn heel blij dat we met ons team weer leuke activiteiten hebben weten te organiseren voor de kids. Nu is het hopen dat alles gewoon en veilig door kan gaan, binnen de maatregelen, hier houden we uiteraard rekening mee om het voor iedereen veilig en leuk te houden.” – Martijn de Zoete, buurtcoach en combinatiefunctionaris SenW.

Sport en Welzijn biedt samen met GoedBezig! een allround aanbod aan sportieve, creatieve en culturele activiteiten aan om kinderen een leuke en actieve vakantie te bezorgen. Om mee te doen kunnen kinderen hier online worden aangemeld. Eventuele inhoudelijke vragen kunnen per mail gesteld worden via .

Wil jij weten wat voor leuke sportieve en culturele activiteiten er gedurende het jaar georganiseerd worden? Check dan de vernieuwde website van de Sport en Cultuurkaart www.sportencultuurkaart.net.