Kinderen kunnen meedoen aan leuke zomervakantie activiteiten

Nieuwsbericht - 24 juni 2022

Sport en Welzijn initieert tijdens de zomervakantie sportieve en culturele activiteiten waar kinderen in de gemeente Leidschendam-Voorburg aan kunnen deelnemen. Zo kunnen ze meedoen aan Trashure Hunt, Meijendel Expeditie, Beweegkriebels, Cultuur-In, Suppen, Levend Stratego, Graffiti Workshop, Bike Trial, Vliet Clean Sup, het NK Stoepranden en meer. Zes weken lang worden er bezigheden op verschillende locaties in de gemeente georganiseerd voor kinderen van 2 t/m 14 jaar. In het Zomervakantieboekje vind je een overzicht van alle activiteiten.

Tussen 12 juli en 18 augustus initieert Sport en Welzijn een uitgebreid aanbod aan activiteiten samen met partner organisaties. Er is genoeg te doen, zowel sportief als creatief en cultureel, om kinderen een leuke en leerzame vakantie te bezorgen. Op diverse locaties als Scouting Hubertus Brandaan, Meijendel, Sport en Welzijn, Skatepark Noordsingel, Krajicek Playgrouds (Prinsenhof en Corbulopark), Stompwijk’92, Maerten vd Velde school, Ludens Theater, Forum Sport, en SEV. “We kijken er naar uit om kinderen in de gemeente een leuke zomervakantie te bezorgen met onze activiteiten, het is altijd een feestje om de kinderen lekker actief bezig te zien en te zien hoe ze zich ontwikkelen”. – SenW buurtcoach Tessa – Voorburg Noord en Bovenveen.

Om mee te kunnen doen moeten kinderen online worden aangemeld voor de activiteiten via: www.senw-lv.nl (vanaf woensdag 29 juni). Eventuele inhoudelijke vragen kunnen per mail gesteld worden via . Er zijn veiligheids- en hygiëneregels beschreven zodat iedereen een gezellige en gezonde zomervakantie activiteit kan beleven.

Wil je weten welke sportieve en culturele activiteiten je het hele jaar door kunt doen in de gemeente Leidschendam-Voorburg? Neem een kijkje op www.sportencultuurkaart.net. Op de website www.LV2DO.nl vind je ook een overzicht van leuke dingen die er in de gemeente te doen zijn.

De zomervakantie activiteiten worden georganiseerd in samenwerking met Goed Bezig!.