Kinderen laten hun talenten zien in het ludens theater

Nieuwsbericht - 26 november 2021

Leerlingen van de Brede School in Leidschendam-Voorburg hebben op woensdag 17 en 24 november voor het Winter Wonderland Festival opgetreden in het Ludens Theater in Voorburg. Elk jaar organiseren de buurtcoaches van SenW dit festival. Het is een eindoptreden in het theater voor de kinderen die bij de Brede School uiteenlopende sportieve, muzikale, culturele en creatieve lessen hebben gevolgd. Ze laten in de voorstelling zien wat zij in acht weken tijd hebben geleerd en welke nieuwe talenten ze hebben ontwikkeld. “Ik zit niet op een sport, ik zit op de Brede School.” – leerling Brede School.

Er werden bijzondere activiteiten ten tonele gebracht, zo waren er karate, skate, capoeira, circus, dans en muziek optredens te zien. De voorstelling in het theater is normaalgesproken bedoeld voor ouders en familie die komen kijken. Vanwege corona maatregelen konden zij ook dit jaar helaas niet aanwezig zijn. De kinderen hebben toch kunnen optreden op het toneel, wat voor hen een prachtige ervaring is. Het spektakel is vast gelegd op film, zo kunnen alle betrokkenen, familie en vrienden van de kinderen alsnog het eindresultaat van alle inzet bewonderen. De video zal terug te zien zijn op het YouTube kanaal van Sport en Welzijn.

Bij de Brede School ontdekken en ontwikkelen kinderen hun talenten. Dit doen ze door met buurtgenootjes en vriendjes te sporten en creatieve lessen te volgen. De kinderen kunnen deelnemen aan naschoolse activiteiten op het gebied van sport, beweging, kunst en cultuur. Leerlingen kunnen zich hiervoor inschrijven via de website.