Kinderen schitteren tijdens Winter Wonderland Festival!

Nieuwsbericht - 26 november 2020

Op woensdag 25 november 2020 organiseerden de buurtcoaches van SenW het Winter Wonderland Festival. In het prachtige Ludens Theater in Voorburg en het Veur theater in Leidschendam traden de kinderen van de Brede School op. Twee maanden lang oefenden de enthousiaste kinderen tijdens hun favoriete naschoolse activiteit, om hun nieuw ontwikkelde talenten een podium te geven tijdens het eindejaarsoptreden!

Normaal gesproken zijn de ouders en familie van de kids meer dan welkom in de theaters. Nu, gezien de omstandigheden, heeft SenW in samenwerking met Freek Commandeur beide shows live gefilmd. Dit creatieve plan is door de buurtcoaches bedacht. Door met de huidige maatregelen mee te bewegen zijn ze tot deze mooie oplossing gekomen. De aftermovie maakt het mogelijk voor ouders én kinderen om de show te zien en terug te kijken.

Zo is de tentoonstelling van hun talenten en het plezier vereeuwigd! Marko Leeman (buurtcoach SenW) vertelt: “Het is elk jaar weer uitkijken naar de optredens van de kinderen. De optredens in de theaters vragen om een behoorlijke organisatie, maar op het moment suprême ervaar je altijd weer een geweldige bijeenkomst met heel veel lachende kinderen. Uiteraard zijn er kinderen zenuwachtig, maar de ervaring is er eentje om nooit meer te vergeten. Een écht theater, jezelf presenteren (nu zelfs op camera) en onthouden wat je geoefend hebt! Dit is een prestatie waar de kinderen trots op mogen zijn. Vanuit SenW willen wij onze dank uitspreken aan de fijne samenwerking met lokale partners, de theaters en natuurlijk de scholen. Hopelijk tot volgend jaar!”.