Kinderen tonen talent tijdens Winterwonderland

Nieuwsbericht - 27 november 2023

Op woensdag 15 en 22 november traden leerlingen van de Brede School op tijdens het Winter Wonderland Festival, waar zij lieten zien wat ze geleerd hebben tijdens hun naschoolse lessen. De eerste show was op 15 november in Theater Ludens in Voorburg en de tweede show was een week later in het Veur Theater in Leidschendam.

Elk jaar organiseren de buurtcoaches van SenW dit festival. Het is het eindoptreden in het theater voor de kinderen die bij de Brede School uiteenlopende muzikale en culturele lessen hebben gevolgd. Ze laten in de voorstelling zien wat zij in acht weken tijd hebben geleerd en welke nieuwe talenten ze hebben ontwikkeld. Het publiek kon genieten van muzikale, dans en circus optredens. De voorstellingen werd gegeven voor ouders en familie. “Het was wel spannend om op het podium te staan, maar ook heel leuk! Ik vond het leuk om aan mijn ouders te laten zien wat ik heb geleerd.” – Brede School deelnemer en artiest Winterwonderland.

Bij de Brede School ontdekken en ontwikkelen kinderen hun talenten. Dit doen ze door met buurtgenootjes en vriendjes o.a. culturele, creatieve lessen te volgen. De kinderen kunnen deelnemen aan naschoolse activiteiten op het gebied van sport, beweging, kunst en cultuur. Leerlingen kunnen zich hiervoor inschrijven via onze website.